Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Új, olcsó Nokia mobiltelefon

Bodnár Ádám, 2004. április 15. 13:53
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Nokia bejelentette 3120 mobiltelefonját, amellyel elsősorban a vékonyabb pénztárcával rendelkező, fiatal vásárlók szívét szándékozik meghódítani.

hirdetés
A Nokia bejelentette 3120 mobiltelefonját, amellyel elsősorban a vékonyabb pénztárcával rendelkező, fiatal vásárlók szívét szándékozik meghódítani.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) készülék mai szemmel nézve a szolgáltatások tekintetében szükséges minimumot nyújtja a Nokiától megszokott formában. A telefon támogatja a GPRS adatátvitelt, a multimédiás üzeneteket, a többszólamú csengőhangokat és a Java alkalmazásokat. A színes kijelző felbontása 128x128 pixel.

A finn vállalat a 3120-hoz számos kiegészítőt is piacra dob, ezek között található egy VGA felbontású kamera, valamint egy beépített FM-rádiót tartalmazó headset. A Nokia állítása szerint a 3120 még áprilisban piacra kerül, azonban elsőként a távol-keleti felhasználók vásárolhatják meg.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.