Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Az UltraSPARC V élni fog

Bodnár Ádám, 2004. április 14. 12:31
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Tegnap adtunk hírt a Sun Microsystems azon döntéséről, amely szerint megszünteti a Millennium és Gemini kódnevű processzorok fejlesztését. Amint arról beszámoltunk, a vállalat tervei szerint a Millennium kódnevű lapka 2005-ben jelent volna meg és várhatóan az UltraSPARC V nevet kapta volna.

hirdetés
Tegnap adtunk hírt a Sun Microsystems azon döntéséről, amely szerint megszünteti a "Millennium" és "Gemini" kódnevű processzorok fejlesztését. Amint arról beszámoltunk, a vállalat tervei szerint a Millennium kódnevű lapka 2005-ben jelent volna meg és várhatóan az UltraSPARC V nevet kapta volna.

A Sun Microsystems magyarországi leányvállalatának képviselői hívták fel a figyelmünket arra, hogy a Millennium projekt törlése ellenére a jövőben még elképzelhető, hogy a Sun UltraSPARC V nevű processzort dob piacra, noha az már bizonyos, hogy ez nem a Millennium kódnevű lapka lesz. "A Sun szeretné megtartani annak a jogát, hogy a jövőben piacra kerülő termékeket miképpen kereszteli el" -- mondta lapunknak Szkurka János marketing-igazgató.

"Ha a jövőben a Sun UltraSPARC néven jelentet meg saját tervezésű processzorokat, akkor igen nagy az esélye annak, hogy az UltraSPARC IV processzorokat egy UltraSPARC V fogja követni. Ebből a szempontból azonban indifferens az a tény, hogy mi volt az adott processzor belső fejlesztési kódneve" -- tette hozzá Fischer Erik műszaki igazgató.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!