Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Háttérképek, csengőhangok LG mobiltelefonokra a World of Wireless honlapról

Bodnár Ádám, 2004. április 08. 17:33
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Hill and Knowlton] Az LG Electronics a CeBIT kiállításon mutatta be mobiltelefonos szolgáltatásokat kínáló portálját, a www.wowlg.com -ot.

[Hill and Knowlton] Az LG Electronics a CeBIT kiállításon mutatta be mobiltelefonos szolgáltatásokat kínáló portálját, a www.wowlg.com-ot.

"A WOW LG európai bevezetése még csak a kezdet. Európán kívül is fokozatosan bevezetjük portálunkat" -- mondta Jae Hoon Bae, az LG Electronics telekommunikációs berendezésekért és mobiltelefonokért felelős marketing-igazgatója. "Azok az idők elmúltak, amikor a mobilgyártók csak az eladásra koncentráltak. A WOW LG portál megkülönbözteti az LGE-t versenytársaitól. Célunk, hogy mobiltelefonjainak tulajdonosai büszkék legyenek arra, hogy LG terméket használnak" -- tette hozzá Mun Hwa Park, az LG Electronics telekommunikációs berendezésekért és mobiltelefonokért felelős részlegének elnöke.

A WOW LG portál szolgáltatásait a felhasználók közvetlenül mobiljukról vagy számítógépükről érhetik el. Az LG Electronics a WOW LG honlap szolgáltatásait a regionális igényeknek megfelelően alakította ki: a "My Mobile" személyre szabott szolgáltatás segítségével az európai vásárlók a különböző tartalmakat öt nyelven (angol, német, olasz, spanyol, francia) érhetik el, a készülék kijelzője méretéhez igazított animációs háttérképeket, valamint az adott ország legújabb slágereiből komponált polifonikus csengőhangokat tölthetnek le.

A honlap szolgáltatásai segítségével a felhasználók szerkeszthetik számítógépről vagy digitális kameráról letöltött képeiket, amelyek háttérképeknek is használhatók. A portálra látogatók játékokat játszhatnak, szoftvereket és használati útmutatókat tölthetnek le. A My Mobile SMS-küldési lehetőséget és letölthető "box" funkciókat is kínál.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.