Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 8. 10:08

Új mobiltelefonok az LG-től

[Hill and Knowlton] Az LG a közelmúltban három új mobiltelefont mutatott be, amelyek hazánkban a Pannon GSM-nél vásárolhatóak meg.

[Hill and Knowlton] Az LG a közelmúltban három új mobiltelefont mutatott be, amelyek hazánkban a Pannon GSM-nél vásárolhatóak meg.

A koreai elektronikai vállalat 2004-es kínálatában található az LG G7100 modell, melynek különlegessége, hogy 270 fokkal elforgatható és akár kétféleképpen is használható a kijelzője. Az ezüst és a sötétkék színek kombinációja, valamint a fémszínű, könnyen kezelhető billentyűzet elegáns külsőt kölcsönöznek a készüléknek.

A 65 ezer árnyalat megjelenítésére képes, 128x160 pixel felbontású belső LCD kijelzővel felszerelt mobiltelefon 250 színű külső kijelzővel is rendelkezik, amely OLED típusú. A beépített kamerát vaku, valamint négyszeres zoom egészíti ki. Az LG G7100 természetesen kezeli a multimédiás üzeneteket, támogatja a GPRS adatátvitelt és a Java alkalmazásokat.

Ugyancsak most debütált az 5400-as modell, amely a G7100-hoz hasonló formavilággal rendelkezik, de annál valamivel kisebb és lágyabb vonalvezetés jellemzi. A készülék kijelzője ugyancsak 65 ezer szín megjelenítésére alkalmas, a telefon alapszolgáltatásai közé tartozik az MMS, a GPRS és a Java.

Az LG G5300i szintén új készülék, amely ez előző két modelltől eltérően nem széthajtható, hanem hagyományos formájú. Ezen a készüléken a bejövő hívásokat 40 szólamú, tetszés szerint választható polifonikus dallamok jelzik. Java játékok letöltése, MMS és GPRS szolgáltatások az előbb említett készülékekhez hasonlóan az 5300-asra is jellemzőek, akárcsak a 65 ezer színű kijelző.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról