Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 1. 11:10

Az Interware többségi tulajdonosa lett az SWI-nek

Az Interware Rt., Magyarország vezető hosting szolgáltatója, többségi tulajdonrészt szerzett az internetes szolgáltatásokat nyújtó SWI Kft.-ben. A fennmaradó üzletrész a korábbi befektető, a Knorr Capital Partner Ag. kivásárlásával az alapító-ügyvezető, Agárdi Gábor kezében maradt. Az SWI üzemelteti a legnagyobb és legjelentősebb, ingyenes webszolgáltatásokat nyújtó portált, a freeweb.hu -t.

Az Interware Rt., Magyarország vezető hosting szolgáltatója, többségi tulajdonrészt szerzett az internetes szolgáltatásokat nyújtó SWI Kft.-ben. A fennmaradó üzletrész a korábbi befektető, a Knorr Capital Partner Ag. kivásárlásával az alapító-ügyvezető, Agárdi Gábor kezében maradt. Az SWI üzemelteti a legnagyobb és legjelentősebb, ingyenes webszolgáltatásokat nyújtó portált, a freeweb.hu-t.

"Az SWI és az Interware mögött több éves, eredményes üzleti kapcsolat van, így közelről nézhettük végig az SWI Kft. sikereiket az alsó árkategóriás internetes szolgáltatások piacán, ahol eddig nem volt módunk megjelenni, azonban tisztában voltunk ennek a szegmensnek a jelentőségével" -- mondta Pámer Róbert, az Interware Rt. vezérigazgatója. "Ez a piac semmi esetre sem elhanyagolható, egyrészt mérete, másrészt az innen kinövő aktív és profi felhasználók miatt, akik előbb-utóbb ügyfeleinkké válhatnak. Az SWI segítségével most megnyílt előttük a lehetőség, hogy egyre nagyobb befolyásunk legyen ezen a területen is."

"Az Interware-rel történő sikeres megállapodásnak köszönhetően a pénzügyi háttér mellett igen jelentős szakmai és technikai támogatáshoz jutottunk, melynek köszönhetően már az alsó árkategóriás szegmensben is jóval magasabb minőségi színvonalat tudunk biztosítani ügyfeleink számára valamint biztosított a további dinamikus növekedés lehetősége is" -- mondta Agárdi Gábor.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 01:40

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.