Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Az Interware többségi tulajdonosa lett az SWI-nek

Bodnár Ádám, 2004. április 01. 11:10
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Interware Rt., Magyarország vezető hosting szolgáltatója, többségi tulajdonrészt szerzett az internetes szolgáltatásokat nyújtó SWI Kft.-ben. A fennmaradó üzletrész a korábbi befektető, a Knorr Capital Partner Ag. kivásárlásával az alapító-ügyvezető, Agárdi Gábor kezében maradt. Az SWI üzemelteti a legnagyobb és legjelentősebb, ingyenes webszolgáltatásokat nyújtó portált, a freeweb.hu -t.

hirdetés
Az Interware Rt., Magyarország vezető hosting szolgáltatója, többségi tulajdonrészt szerzett az internetes szolgáltatásokat nyújtó SWI Kft.-ben. A fennmaradó üzletrész a korábbi befektető, a Knorr Capital Partner Ag. kivásárlásával az alapító-ügyvezető, Agárdi Gábor kezében maradt. Az SWI üzemelteti a legnagyobb és legjelentősebb, ingyenes webszolgáltatásokat nyújtó portált, a freeweb.hu-t.

"Az SWI és az Interware mögött több éves, eredményes üzleti kapcsolat van, így közelről nézhettük végig az SWI Kft. sikereiket az alsó árkategóriás internetes szolgáltatások piacán, ahol eddig nem volt módunk megjelenni, azonban tisztában voltunk ennek a szegmensnek a jelentőségével" -- mondta Pámer Róbert, az Interware Rt. vezérigazgatója. "Ez a piac semmi esetre sem elhanyagolható, egyrészt mérete, másrészt az innen kinövő aktív és profi felhasználók miatt, akik előbb-utóbb ügyfeleinkké válhatnak. Az SWI segítségével most megnyílt előttük a lehetőség, hogy egyre nagyobb befolyásunk legyen ezen a területen is."

"Az Interware-rel történő sikeres megállapodásnak köszönhetően a pénzügyi háttér mellett igen jelentős szakmai és technikai támogatáshoz jutottunk, melynek köszönhetően már az alsó árkategóriás szegmensben is jóval magasabb minőségi színvonalat tudunk biztosítani ügyfeleink számára valamint biztosított a további dinamikus növekedés lehetősége is" -- mondta Agárdi Gábor.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.