Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 31. 15:35

Új SAS üzleti intelligencia megoldások

[Press&Inform] Az SAS ma bejelentette, hogy idén hét olyan szoftvermegoldást kíván megjelentetni, amelyek alapja az új SAS9 Intelligence Platform, az SAS 28 éves történetének legfontosabb mérföldköve.

[Press&Inform] Az SAS ma bejelentette, hogy idén hét olyan szoftvermegoldást kíván megjelentetni, amelyek alapja az új SAS9 Intelligence Platform, az SAS 28 éves történetének legfontosabb mérföldköve.

Az SAS minden eddigi megoldását elérhetővé fogja tenni a SAS9 platformon, így a szervezetek integrált megoldáscsomaggal kezelhetik legfontosabb üzleti tevékenységeiket. Az SAS9 platform első hét SAS megoldása az SAS Marketing Automation, az SAS Risk Dimensions, az SAS Strategic Performance Management, az SAS Financial Management Solutions, az SAS Supplier Relationship Management, az SAS Activity-Based Management és az SAS IT Management Soutions.

E megoldások mindegyike segíti a szervezeteket abban, hogy túllépjenek az üzleti intelligencia eddig megszokott szintjén. Az új intelligencia platform és az SAS9 továbbfejlesztett analitikai képességei révén a szervezetek minden eddiginél gyorsabban gyűjthetik, tárolhatják, elemezhetik és oszthatják szét információikat. Az SAS9 új felhasználói kezelőfelületeinek köszönhetően a vállalatok még több munkatársa tudja majd alkalmazni az SAS nagy hatékonyságú elemző eszközeit és adatkezelési képességeit a fontos vállalati problémák megoldására.

"Az SAS9 Intelligence Platformon kínált hét új megoldással a szervezetek minőségi adatokhoz férhetnek hozzá és nyers adataikból pontos információkat nyerhetnek ki, amelyeket eljuttathatnak a szervezet minden pontjára, a részterületek vezetőitől a felső vezetésig" -- mondta Jim Goodnight, az SAS elnök-vezérigazgatója. "Mivel e megoldások az SAS erőteljes elemző adatkezelési képességein alapulnak, mindegyikük önmagában is ütőképes, amit csak tovább fokoznak az SAS9 technológiái. Együttesen és integrált rendszerben alkalmazva rendkívül nagy hatékonyságú, stratégiaorientált nézetet nyújtanak a vállalat egészéről, beleértve az ügyfelek viselkedését, a beszállítók kezelését, a pénzügyi teljesítményt és számos más területet."

Az SAS9 az SAS 28 év alatt szerzett adatkezelési és elemzői tapasztalatát összegzi. Az SAS új intelligencia platformjának segítségével a vállalatok többet kezdhetnek meglévő adataikkal és rendszereikkel, és a vállalatok még több munkatársa használhatja az SAS adatkezelési és prediktív elemző képességeit az üzemi munkásoktól az igazgatótanács tagjaiig.

A vállalatoknak ma nehéz gazdasági környezettel, erősödő versennyel és csökkenő informatikai költségkeretekkel kell szembenézniük, kevesebb költséggel több eredményt kell elérniük. A szervezetek az SAS9 és a rá épülő megoldások segítségével jobban kézben tarthatják és kiaknázhatják az ügyféladatokat, a működési adatokat, a beszállítói lánc adatait és egyéb adatokat, valamint meglévő rendszereiket, így gyorsabban és pontosabban dönthetnek a vállalat további lépéseiről.

A vállalati menedzserek és vezetők, valamint a statisztikusok és elemzők már eddig is arra használták az SAS megoldásait, hogy a nyers adatokból üzleti információkat nyerjenek ki. Az új felhasználói kezelőfelületet és új képességeket nyújtó SAS9 platformot még többen fogják ilyen módon alkalmazni.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.