Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 30. 18:50

Harmincöt éves a Számítástechnika

Idén ünnepli megjelenésének 35. évfordulóját Magyarország legrégebbi ICT szakmai hetilapja, a Számítástechnika.

Idén ünnepli megjelenésének 35. évfordulóját Magyarország legrégebbi ICT szakmai hetilapja, a Számítástechnika.

Az 1969-ben alapított hetilap máig vezető kiadvány az információ- és kommunikációtechnológiai lapok szegmensében. A jelenleg 10 ezer példányban megjelenő újság 1986-ban lett az IDG nemzetközi lapcsaládjának, a Computerworldnek magyar képviselője, és az addig eltelt időszak meghatározó hányadában egyedüli ICT kiadványként tudósított az ágazat történéseiről.

A jeles évforduló alkalmából az IDG Hungary Kft. ma ünnepi számot adott ki, amely exkluzív címlappal, a szokásostól is bővebb terjedelemben jelenik meg. A kiadványban az aktuális események mellett régi cikkek közül is szemezgetnek. Az évforduló alkalmából a CW-Számítástechnika idén megjelenő összes kiadványának címlapján szerepelni fog a "35 éves a Számítástechnika" logó.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról