Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 30. 18:50:28

Harmincöt éves a Számítástechnika

Idén ünnepli megjelenésének 35. évfordulóját Magyarország legrégebbi ICT szakmai hetilapja, a Számítástechnika.

Idén ünnepli megjelenésének 35. évfordulóját Magyarország legrégebbi ICT szakmai hetilapja, a Számítástechnika.

Az 1969-ben alapított hetilap máig vezető kiadvány az információ- és kommunikációtechnológiai lapok szegmensében. A jelenleg 10 ezer példányban megjelenő újság 1986-ban lett az IDG nemzetközi lapcsaládjának, a Computerworldnek magyar képviselője, és az addig eltelt időszak meghatározó hányadában egyedüli ICT kiadványként tudósított az ágazat történéseiről.

A jeles évforduló alkalmából az IDG Hungary Kft. ma ünnepi számot adott ki, amely exkluzív címlappal, a szokásostól is bővebb terjedelemben jelenik meg. A kiadványban az aktuális események mellett régi cikkek közül is szemezgetnek. Az évforduló alkalmából a CW-Számítástechnika idén megjelenő összes kiadványának címlapján szerepelni fog a "35 éves a Számítástechnika" logó.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 07:29

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.