Szerző: castor

2004. március 30. 09:12

A Microsoft 30 dollárral csökkenti az Xbox árát

A Microsoft a mai napon az Egyesült Államokban és Kanadában is 30 dollárral csökkenti az Xbox játékkonzol árát, így az amerikai vásárlók már 150 dollárért (~ 30 000 Ft) juthatnak hozzá a géphez.

HIRDETÉS

A Microsoft a mai napon az Egyesült Államokban és Kanadában is 30 dollárral csökkenti az Xbox játékkonzol árát, így az amerikai vásárlók már 150 dollárért (~ 30 000 Ft) juthatnak hozzá a géphez.

A Microsoftnak a mostani időszakban rendkívül fontos a vásárlók meggyőzése, ugyanis hamarosan bemutatják az Xbox konzol utódját, melynek sikere nagy mértékben függ a most piacon lévő gép eredményeitől. A redmondi cég a siker érdekében minden tőle telhetőt megtesz, ugyanis már több mint 400 xboxos játékprogram vásárolható meg, és az Xbox Live rendszer használói is maximális támogatottságot élvezhetnek.

Az árcsökkentést bejelentő sajtótájékoztatón megjelent a közismert zenész, P. Diddy is, aki az újságíróknak elmondta, hogy imád Xboxon játszani, és hisz benne, hogy a konzol karrierje még csak most kezdődik. Emellett a Microsoft képviselői bejelentették, hogy több játékprogram árát is csökkenteni fogják a napokban. 30 dollárért vásárolhatjuk meg a Project Gotham Racing 2-t, a Crimson Skies: High Road to Revenge-et és a Counter Strike-ot, míg a Voodoo Vince-re, a Finding Nemo-ra és a Grabbed by the Ghoulies-ra 20 dolláros árcédula kerül.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 03:19

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.