Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 25. 16:51

A Novell egyesíti a NetWare és SuSE Linux alkalmazásokat

Az ígért hálózati funkciókat egy évvel korábban szállítva a Novell bejelentette a Novell Open Enterprise Server, az egyesített NetWare és SuSE Linux termék megjelenését.

HIRDETÉS

Az ígért hálózati funkciókat egy évvel korábban szállítva a Novell bejelentette a Novell Open Enterprise Server, az egyesített NetWare és SuSE Linux termék megjelenését.

Az Open Enterprise Server a Novell NetWare platformhoz és a vállalat által nemrégiben felvásárolt SuSE Linux és Ximian kínálatához kapcsolódó hálózati funkciókat fog tartalmazni. A Novell Nterprise termékcsalád részeként az Open Enterprise Server biztosítja az összes szükséges komponenst egy kezelhető, alacsony költségű infrastruktúra kialakításához, mely a kulcsfontosságú hálózati szolgáltatások bevezetését teszi lehetővé.

A Novell Open Enterprise Server nemcsak az operációs rendszert, hanem a szolgáltatások sokaságát is jelenti. Az Open Enterprise Server csökkentett felügyeleti költségeket és átlátható hálózatokat kínál annak köszönhetően, hogy a felügyeleti technológiákat a Linux nyílt forráskódú és a NetWare hagyományos erősségeivel támogatja meg.

Az Open Enterprise Server alkalmazással a Novell választási lehetőséget nyújt az ügyfeleknek a jövőre vonatkozó számítástechnikai szükségleteikkel kapcsolatos döntéseik meghozatala során. A Novell Open Enterprise Server az év későbbi részében jelenik meg. Az árakról, licencekről és elérhetőségről a részleteket egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:50

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.