Szerző: Miklós Tamás

2004. március 24. 03:16

Befejeződött az AIDA32 rendszerelemző szoftver fejlesztése

A mai napon leállt az AIDA32 rendszerelemző szoftver további fejlesztése. A projekttel kapcsolatos munkálatok évekkel ezelőtt kezdődtek, a szoftver elsőként 2001 áprilisában mutatkozott be a nyilvánosság előtt. Azóta az AIDA32 de facto szabvánnyá vált mind az otthoni, mind a vállalati rendszer-diagnosztikai és hálózati leltározó szoftverek piacán. A projekt az évek során több elismerést is kapott, többek között 2002 decemberében a Support Alert newsletter az Az év freeware terméke díjjal jutalmazta.

A mai napon leállt az AIDA32 rendszerelemző szoftver további fejlesztése. A projekttel kapcsolatos munkálatok évekkel ezelőtt kezdődtek, a szoftver elsőként 2001 áprilisában mutatkozott be a nyilvánosság előtt. Azóta az AIDA32 de facto szabvánnyá vált mind az otthoni, mind a vállalati rendszer-diagnosztikai és hálózati leltározó szoftverek piacán. A projekt az évek során több elismerést is kapott, többek között 2002 decemberében a Support Alert newsletter az "Az év freeware terméke" díjjal jutalmazta.

Az AIDA32 felhasználói tábora a világ 150 országából több mint fél millió tagot számlál. A szerző számukra állította össze az alábbi listát, melyben az AIDA32 leváltására alkalmas szoftvereket sorolja fel.

1. Freeware rendszer-diagnosztikai, hardverfigyelő, sebességmérő szoftverek

2. Kereskedelmi rendszer-diagnosztikai, hálózati leltározó, sebességmérő szoftverek

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:20

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.