:

Szerző: Miklós Tamás

2004. március 24. 03:16

Befejeződött az AIDA32 rendszerelemző szoftver fejlesztése

A mai napon leállt az AIDA32 rendszerelemző szoftver további fejlesztése. A projekttel kapcsolatos munkálatok évekkel ezelőtt kezdődtek, a szoftver elsőként 2001 áprilisában mutatkozott be a nyilvánosság előtt. Azóta az AIDA32 de facto szabvánnyá vált mind az otthoni, mind a vállalati rendszer-diagnosztikai és hálózati leltározó szoftverek piacán. A projekt az évek során több elismerést is kapott, többek között 2002 decemberében a Support Alert newsletter az Az év freeware terméke díjjal jutalmazta.

A mai napon leállt az AIDA32 rendszerelemző szoftver további fejlesztése. A projekttel kapcsolatos munkálatok évekkel ezelőtt kezdődtek, a szoftver elsőként 2001 áprilisában mutatkozott be a nyilvánosság előtt. Azóta az AIDA32 de facto szabvánnyá vált mind az otthoni, mind a vállalati rendszer-diagnosztikai és hálózati leltározó szoftverek piacán. A projekt az évek során több elismerést is kapott, többek között 2002 decemberében a Support Alert newsletter az "Az év freeware terméke" díjjal jutalmazta.

Az AIDA32 felhasználói tábora a világ 150 országából több mint fél millió tagot számlál. A szerző számukra állította össze az alábbi listát, melyben az AIDA32 leváltására alkalmas szoftvereket sorolja fel.

1. Freeware rendszer-diagnosztikai, hardverfigyelő, sebességmérő szoftverek

2. Kereskedelmi rendszer-diagnosztikai, hálózati leltározó, sebességmérő szoftverek

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.