Szerző: Miklós Tamás

2004. március 24. 03:16:33

Befejeződött az AIDA32 rendszerelemző szoftver fejlesztése

A mai napon leállt az AIDA32 rendszerelemző szoftver további fejlesztése. A projekttel kapcsolatos munkálatok évekkel ezelőtt kezdődtek, a szoftver elsőként 2001 áprilisában mutatkozott be a nyilvánosság előtt. Azóta az AIDA32 de facto szabvánnyá vált mind az otthoni, mind a vállalati rendszer-diagnosztikai és hálózati leltározó szoftverek piacán. A projekt az évek során több elismerést is kapott, többek között 2002 decemberében a Support Alert newsletter az Az év freeware terméke díjjal jutalmazta.

A mai napon leállt az AIDA32 rendszerelemző szoftver további fejlesztése. A projekttel kapcsolatos munkálatok évekkel ezelőtt kezdődtek, a szoftver elsőként 2001 áprilisában mutatkozott be a nyilvánosság előtt. Azóta az AIDA32 de facto szabvánnyá vált mind az otthoni, mind a vállalati rendszer-diagnosztikai és hálózati leltározó szoftverek piacán. A projekt az évek során több elismerést is kapott, többek között 2002 decemberében a Support Alert newsletter az "Az év freeware terméke" díjjal jutalmazta.

Az AIDA32 felhasználói tábora a világ 150 országából több mint fél millió tagot számlál. A szerző számukra állította össze az alábbi listát, melyben az AIDA32 leváltására alkalmas szoftvereket sorolja fel.

1. Freeware rendszer-diagnosztikai, hardverfigyelő, sebességmérő szoftverek

2. Kereskedelmi rendszer-diagnosztikai, hálózati leltározó, sebességmérő szoftverek

a címlapról

tikk-takk

0

Hibrid okosórát fejleszt a Google?

2019. szeptember 18. 14:46

Újabb részletek derültek ki a Fossiltól vett technológiáról, érdekes hibrid készülékek lehetnek a csőben.