Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 23. 14:40

CeBIT: A Novell bejelentette a GroupWise for Linux csoportmunka szoftvert

A Novell bejelentette az iparág legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb, teljesen Linux rendszeren futó csoportmunka megoldása, a Novell GroupWise 6.5 for Linux szoftver elérhetőségét.

HIRDETÉS

A Novell bejelentette az iparág legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb, teljesen Linux rendszeren futó csoportmunka megoldása, a Novell GroupWise 6.5 for Linux szoftver elérhetőségét.

A Novell Nterprise termékcsaládba tartozó GroupWise kezeli az e-mail üzeneteket, a naptárat, az azonnali üzenetküldést, a kapcsolatokat, a dokumentumokat és a munkafolyamatokat. A GroupWise több hálózati operációs rendszeren fut, például a Novell NetWare, a Windows NT/2000 és most már a Linux rendszereken is. Ez év során a Novell díjnyertes Ximian Evolution nevű terméke közvetlen támogatást fog nyújtani a GroupWise for Linux szoftverhez. Emellett a Gaim azonnali üzenetküldő kliens alapvető GroupWise plug-in támogatása a következő 30 napban válik elérhetővé a Gaim nyílt forráskódú projekten keresztül.

A linuxos asztali számítógépeket a Ximian Evolution kapcsolja össze a GroupWise 6.5 for Linux rendszerrel, a Linuxon futó GroupWise 6.5 azonban támogatja a GroupWise Windows és a GroupWise többplatformos klienseit is, ezáltal további választási lehetőséget és rugalmasságot kínál az ügyfeleknek. A GAIM azonnali üzenetküldő klienshez tartozó plug-in lehetővé teszi a Linux asztali számítógépek közvetlen csatlakozását a vállalaton belüli biztonságos üzenettovábbítást végző GroupWise 6.5 szoftver részét képező GroupWise Messenger szerverhez. A GroupWise for Linuxot támogatják a SUSE LINUX Enterprise szerverek és a Red Hat Enterprise Linux.

A Novell GroupWise 6.5 for Linux április 15-től lesz elérhető a Novell Channel Partner hálózaton keresztül.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:37

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.