Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 19. 09:35

Az EMC befejezte Centera rendszerének integrálását a BMC CONTROL-D rendszerével

[Hill & Knowlton] Az EMC Corporation bejelentette, hogy befejezte az EMC Centera tartalom-címzésű (CAS) rendszerének integrálását a BMC Software CONTROL-D rendszerével, így létrehozva a századik Centera alkalmazást.

[Hill & Knowlton] Az EMC Corporation bejelentette, hogy befejezte az EMC Centera tartalom-címzésű (CAS) rendszerének integrálását a BMC Software CONTROL-D rendszerével, így létrehozva a századik Centera alkalmazást.

A BMC Software CONTROL-D vállalkozási teljesítmény menedzsment megoldása automatizálja a jelentések elkészítésével kapcsolatos feladatokat a jelentések elkészítésétől a jelentések archiválásáig és online visszakereséséig. A vállalkozási szintű teljesítmény menedzsment elemeinek automatizálása és integrálása segítségével a vállalatok pénzt takarítanak meg, vásárlóikkal, ügyfeleikkel és partnereikkel jobb kommunikációt alakíthatnak ki, a nagymennyiségű jelentések, képek, számlák és egyéb dokumentumok feldolgozásának, disztribúciójának, archiválásának és visszakeresésének teljes ellenőrzésének biztosítása által. A Centera ideális tárolómegoldás a CONTROL-D által feldolgozott vállalkozási jelentések archiválására és kezelésére.

"Az EMC a kezdetektől fogva arra törekedett, hogy ügyfelei használhassák a Centera nyílt tárolóplatformot nagymennyiségű digitális fix tartalmak archiválására és megőrzésére, így a BMC Software-rel, az EMC hosszú távú partnerével közösen elért eredményeinknek kiemelkedő jelentőségük van" -- mondta Tom Heiser, az EMC Centera részlegének vezető alelnöke és ügyvezetője.

Bevezetése óta több mint 300 partner és viszonteladó csatlakozott a Centera Partner Programhoz. A száz teljes mértékben integrált és hozzáférhető alkalmazás mellett további 140 partner vesz részt jelenleg is az integrációs eljárásban, kihasználva a nyílt Centera alkalmazás-programozás interfész (API) előnyeit. Az EMC kulcsfontosságú Centera partnerei közé tartoznak a világ vezető alkalmazás-szolgáltatói, többek között az Agfa, a Kodak, a Connected, a Documentum, a FileNet, az IXOS, a Fujitsu Siemens, a GE Medical Systems, a KVS, a LEGATO, a Mobius, az Unisys és sokan mások.

A Centera gyors térnyerése és elterjedése megerősíti, hogy az EMC történetében a Centera a leggyorsabban növekvő tároló megoldás, amely az EMC Information Lifecycle Management (ILM) stratégiájának fontos és kritikus eleme. Több mint 500 vásárló használja a Centerát az adatok hosszú távú megőrzése, valamint egyedülálló adatvédelmi és kitűnő önregeneráló tulajdonságai miatt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról