Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 16. 11:30

Még az idén Európába érkezik a Sony PSX

A Sony képviselői megerősítették azokat a híreket, amelyek szerint a csütörtökön kezdődő CeBIT kiállításon a vállalat kiállítja a PSX készüléket és még az idén megkezdi az európai forgalmazását. Még az idén piacra dobjuk a készüléket és hamarosan újabb részletekkel is szolgálunk -- közölte a Sony képviselője.

A Sony képviselői megerősítették azokat a híreket, amelyek szerint a csütörtökön kezdődő CeBIT kiállításon a vállalat kiállítja a PSX készüléket és még az idén megkezdi az európai forgalmazását. "Még az idén piacra dobjuk a készüléket és hamarosan újabb részletekkel is szolgálunk" -- közölte a Sony képviselője.

A PSX egy műholdas TV-vevőt, DVD-felvevőt, merevlemezt és egy PlayStation 2 konzolt tartalmaz, a felhasználók játszhatnak, illetve filmeket nézhetnek és zenét is hallgathatnak a készülékkel, a zenéket, filmeket és tévéműsorokat pedig merevlemezre vagy DVD-re is rögzíthetik.

A PSX tavaly ősszel debütált Japánban. A készülékből kétféle változat kapható, az olcsóbbik kivitel 160 Gbyte kapacitású, a drágábbik pedig 250 Gbyte kapacitású merevlemezt tartalmaz. A 160 Gbyte-os merevlemezre legfeljebb 204 óra műsor rögzíthető. A Sony a 160 Gbyte-os merevlemezzel felszerelt készülékért 79800 jent kér, a 250 Gbyte kapacitású kivitelért 99800 jent kell fizetni. Az európai árak egyelőre nem nyilvánosak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról