Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 3. 11:15

Áprilisban érkeznek az ATI chipekre épülő MSI videokártyák

[Digi Times] A Micro-Star International (MSI) a márciusi CeBIT rendezvényen mutatja be az ATI Technologies grafikus processzoraira épülő videokártyáit, áprilisban pedig már az üzletekben láthatjuk a termékeket -- írja a tajvani Commercial Times . Amint az ismert, a tajvani MSI, a világ legnagyobb videokártya-gyártója eddig kizárólag az NVIDIA chipjeire építette kártyáit, azonban a vállalat nem hagyhatta figyelmen kívül az ATI processzorok előretörését és a kereslet változását.

HIRDETÉS

[Digi Times] A Micro-Star International (MSI) a márciusi CeBIT rendezvényen mutatja be az ATI Technologies grafikus processzoraira épülő videokártyáit, áprilisban pedig már az üzletekben láthatjuk a termékeket -- írja a tajvani Commercial Times. Amint az ismert, a tajvani MSI, a világ legnagyobb videokártya-gyártója eddig kizárólag az NVIDIA chipjeire építette kártyáit, azonban a vállalat nem hagyhatta figyelmen kívül az ATI processzorok előretörését és a kereslet változását.

Már a tavalyi év során napvilágot láttak olyan pletykák, amelyek szerint az MSI és az ATI megállapodott videokártyák gyártásáról, azonban az MSI mindeddig nem mutatott be ilyen termékeket. A jelenleg ismert, azonban hivatalosan meg nem erősített hírek szerint az MSI elsőként a Radeon 9600XT és 9800XT grafikus chipekre épülő videokártyákkal jelentkezik majd.

Az ATI az utóbbi idők során számos kártyagyártót tudott termékei mellé állítani, a vállalat többek között megnyerte a korábban kizárólag NVIDIA-alapú termékeket előállító ASUS-t, illetve a Creative Technologyt is. A világ legnagyobb videokártya-gyártójának, az MSI-nek a támogatása nagy fegyvertény az ATI részéről: az MSI jelenleg havi 700 ezer videokártyát értékesít, azonban az ATI chipekre épülő termékek második negyedévben esedékes premierje után az értékesítési volumen várhatóan meredeken emelkedni fog.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 01:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.