Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Kézben tartható, asztal nélkül használható hanyattegér a Trust kínálatában

Bodnár Ádám, 2004. február 24. 15:54
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az új Trust Ami Hand Track Pro hanyattegér ideális megoldás azon notebook-használók számára, akik szeretnének bármilyen helyzetben kényelmesen dolgozni. Ezzel az eszközzel a notebook-felhasználók számára az egérfunkciók optimális használatához nem szükséges többé a touchpad, a trackpoint vagy a csatlakoztatott egérhez elengedhetetlen sík felület.

hirdetés
Az új Trust Ami Hand Track Pro "hanyattegér" ideális megoldás azon notebook-használók számára, akik szeretnének bármilyen helyzetben kényelmesen dolgozni. Ezzel az eszközzel a notebook-felhasználók számára az egérfunkciók optimális használatához nem szükséges többé a touchpad, a trackpoint vagy a csatlakoztatott egérhez elengedhetetlen sík felület.

A Trust által kifejlesztett egérrel bárhol pontosan és kényelmesen lehet dolgozni. Öt nyomógombja közül három funkcióját a felhasználó programozhatja. A kézben tartható track-egéren görgetőgomb is található, amellyel egyszerűbben böngészhetők a dokumentumok vagy a weboldalak. A jól ismert egérfunkciókon kívül az Ami Hand Track Pro ideálisan használható notebookkal végzett prezentáció esetén is, mivel segítségével a számítógépet -- természetesen a kábel hosszát figyelembe véve -- távolról is lehet kezelni.

A Trust Ami Hand Track Pro, amelyet Mac OS X operációs rendszerben kétgombos és görgetőgombos egérként is lehet használni, teljes mértékben Plug & Play eszköz. A terméket kétméteres kábellel, PS/2 átalakítóval, védőtasakkal, szoftverrel és többnyelvű használati utasítással szállítják.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.