:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. február 24. 15:54

Kézben tartható, asztal nélkül használható hanyattegér a Trust kínálatában

Az új Trust Ami Hand Track Pro hanyattegér ideális megoldás azon notebook-használók számára, akik szeretnének bármilyen helyzetben kényelmesen dolgozni. Ezzel az eszközzel a notebook-felhasználók számára az egérfunkciók optimális használatához nem szükséges többé a touchpad, a trackpoint vagy a csatlakoztatott egérhez elengedhetetlen sík felület.

Az új Trust Ami Hand Track Pro "hanyattegér" ideális megoldás azon notebook-használók számára, akik szeretnének bármilyen helyzetben kényelmesen dolgozni. Ezzel az eszközzel a notebook-felhasználók számára az egérfunkciók optimális használatához nem szükséges többé a touchpad, a trackpoint vagy a csatlakoztatott egérhez elengedhetetlen sík felület.

A Trust által kifejlesztett egérrel bárhol pontosan és kényelmesen lehet dolgozni. Öt nyomógombja közül három funkcióját a felhasználó programozhatja. A kézben tartható track-egéren görgetőgomb is található, amellyel egyszerűbben böngészhetők a dokumentumok vagy a weboldalak. A jól ismert egérfunkciókon kívül az Ami Hand Track Pro ideálisan használható notebookkal végzett prezentáció esetén is, mivel segítségével a számítógépet -- természetesen a kábel hosszát figyelembe véve -- távolról is lehet kezelni.

A Trust Ami Hand Track Pro, amelyet Mac OS X operációs rendszerben kétgombos és görgetőgombos egérként is lehet használni, teljes mértékben Plug & Play eszköz. A terméket kétméteres kábellel, PS/2 átalakítóval, védőtasakkal, szoftverrel és többnyelvű használati utasítással szállítják.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.