Szerző: Ady Krisztián

2004. február 5. 12:07

Személyes adatokat távolít el az Office dokumentumokból a Microsoft beépülő modulja

Apró, de nagyon hasznos beépülő modult tett elérhetővé január elején a Microsoft az Office programcsomagokkal rendelkezők számára. A Remove Hidden Data plugin nevéhez hűen az állományok kitisztítását teszi lehetővé, kitakarítva minden személyes és vállalati megjegyzést, változtatásokra vonatkozó utalást és minden egyéb, nem éppen közérdekű információt a dokumentumokból.

Apró, de nagyon hasznos beépülő modult tett elérhetővé január elején a Microsoft az Office programcsomagokkal rendelkezők számára. A "Remove Hidden Data" plugin nevéhez hűen az állományok kitisztítását teszi lehetővé, kitakarítva minden személyes és vállalati megjegyzést, változtatásokra vonatkozó utalást és minden egyéb, nem éppen közérdekű információt a dokumentumokból.

A csupán 280 kbyte méretű modul különösen jól jön akkor, ha nyilvánosan elérhető Office dokumentumokat készítünk, de nem szeretnénk az anyagban történt változtatásokat az olvasó orrára kötni, péládul hogy milyen csoportmunka során készült el az írásos anyag.

A beépülő segédprogram Microsoft Office Excel 2003, PowerPoint 2003, Word 2003, Excel 2002, PowerPoint 2002 és Word 2002 alkalmazásokkal képes együttműködni. A modul telepítője a Microsoft weboldalán keresztül érhető el.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GIT

0

Vírusokkal szórták meg a GitHubot

2024. március 4. 13:59

Nehezen megállíthatónak tűnik a tavaly indult támadássorozat, melynek során népszerű GitHub repository-k kártékony kódot tartalmazó klónjait terjesztik a kiberbűnözők.