Szerző: castor

2004. február 6. 13:26

Boltokba került a Mafia című játék PlayStation 2-re írt változata

A Gathering bejelentette, hogy az Illusion Softworks által fejlesztett Mafia című akciójáték PlayStation 2-re írt változata már kapható az amerikai és európai üzletekben. Az Xbox-változat várhatóan márciusban fog elkészülni.

A Gathering bejelentette, hogy az Illusion Softworks által fejlesztett Mafia című akciójáték PlayStation 2-re írt változata már kapható az amerikai és európai üzletekben. Az Xbox-változat várhatóan márciusban fog elkészülni.

A történet a 30-as évekbe, egy amerikai városba kalauzol minket, ahol -- a Grand Theft Auto-hoz hasonlóan -- először kisebb, majd pedig egyre nagyobb pozícióban lévő gengsztereknek fogunk dolgozni. A megbízások közt az autólopástól kezdve a bankrabláson át a bérgyilkosságig minden elképzelhető maffia feladat szerepel.

Aki szerette a GTA sorozatot vagy a Drivert, az a Mafiában sem fog csalódni, ugyanis több mint 60 darab történelmileg hű, vezethető jármű szerepel a programban, melyekkel pillanatok alatt belecsöppenhetünk egy-egy nagyobb autósüldözésbe is a konkurens szervezetekkel.

A fegyverrajongók szintén megnyalhatják mind a tíz ujjukat, ugyanis nem kevesebb, mint 12 gyilkos eszköz kerülhet a kezeink közé: alapból egy baseballütő lesz főhősünknél, de később szert tehetünk egy-két komolyabb mordályra is, mint amilyen például a Tommy gépfegyver.

A játék az Illusion Softworks által fejlesztett LS3D grafikus motort használja. A fejlesztőcsapat egy közel 20 négyzetkilóméteres várost készített el korhű fotók alapján. Az utcákon kocsikázva láthatunk különböző éttermeket, kiállításokat, bankokat, kikötőket és repülőteret is.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GIT

0

Vírusokkal szórták meg a GitHubot

2024. március 4. 13:59

Nehezen megállíthatónak tűnik a tavaly indult támadássorozat, melynek során népszerű GitHub repository-k kártékony kódot tartalmazó klónjait terjesztik a kiberbűnözők.