Szerző: castor

2004. január 21. 10:12

Letölthető a Prince of Persia legújabb részének demó változata

A francia Ubi Soft kiadó
A francia Ubi Soft kiadó letölthetővé tette a Prince of Persia: The Sands of Time című játékának 237 MB méretű, kipróbálható verzióját. A fejlesztők minimális hardverigényként egy 800 MHz-es processzorral, 256 MB RAM-mal, és egy 32 MB videókártyával felszerelt gépet ajánlanak. A telepítéshez 300 MB helyre van szükség a merevelemezen.

A The Sands of Time fejlesztését az a Jordan Mechner irányította, aki a sorozat első és második részét készítését is koordinálta, valamint a harmadik epizód munkálataiban is nagy szerepet vállalt. Mechner a Prince of Persia játékokon kívül olyan alkotásokat tudhat a háta mögött, mint a Karateka, és a The Last Express. A programot a Ubi Soft Montreal fejlesztőcsapat készítette, akiknek a nagyszerű Splinter Cellt is köszönhetjük.


Prince of Persia: The Sands of Time

Az új epizód helyszíne ezúttal is az egzotikus és egyben misztikus Perzsa Birodalom, ahol a Maharadzsa palotájában egy áruló kiszabadítja az Idő Homokját, melynek hatására a felborul a világ egyensúlya. Hősünkre vár a feladat, hogy mágikus tőre, és elbűvölő társa segítségével megoldja ezt a veszélyes helyzetet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról