Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Letölthető a Prince of Persia legújabb részének demó változata

castor, 2004. január 21. 10:12
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A francia Ubi Soft kiadó

hirdetés
A francia Ubi Soft kiadó letölthetővé tette a Prince of Persia: The Sands of Time című játékának 237 MB méretű, kipróbálható verzióját. A fejlesztők minimális hardverigényként egy 800 MHz-es processzorral, 256 MB RAM-mal, és egy 32 MB videókártyával felszerelt gépet ajánlanak. A telepítéshez 300 MB helyre van szükség a merevelemezen.

A The Sands of Time fejlesztését az a Jordan Mechner irányította, aki a sorozat első és második részét készítését is koordinálta, valamint a harmadik epizód munkálataiban is nagy szerepet vállalt. Mechner a Prince of Persia játékokon kívül olyan alkotásokat tudhat a háta mögött, mint a Karateka, és a The Last Express. A programot a Ubi Soft Montreal fejlesztőcsapat készítette, akiknek a nagyszerű Splinter Cellt is köszönhetjük.


Prince of Persia: The Sands of Time

Az új epizód helyszíne ezúttal is az egzotikus és egyben misztikus Perzsa Birodalom, ahol a Maharadzsa palotájában egy áruló kiszabadítja az Idő Homokját, melynek hatására a felborul a világ egyensúlya. Hősünkre vár a feladat, hogy mágikus tőre, és elbűvölő társa segítségével megoldja ezt a veszélyes helyzetet.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.