Szerző: Ady Krisztián

2004. január 13. 14:43

Újabb két év haladékot kaptak a Windows 98, 98SE és Millennium Edition operációs rendszerek

[Clubic.com, Microsoft] Pénteket, 2004. január 16-át követően két évvel meghosszabbítja a Microsoft a korosabb Windows 98, Windows 98 Second Edition és Windows Millennium Edition operációs rendszerek terméktámogatását. A redmondi szoftveróriás már így is közel fél évvel tolta ki az eredetileg tervezett dátumhoz képest a szoftverek támogatási idejét, fizetős, 35 dollár/eset formában.

[Clubic.com, Microsoft] Pénteket, 2004. január 16-át követően két évvel meghosszabbítja a Microsoft a korosabb Windows 98, Windows 98 Second Edition és Windows Millennium Edition operációs rendszerek terméktámogatását. A redmondi szoftveróriás már így is közel fél évvel tolta ki az eredetileg tervezett dátumhoz képest a szoftverek támogatási idejét, fizetős, 35 dollár/"eset" formában.

A régebbi operációs rendszereket futtató felhasználók nem maradnak magukra, a Microsoft ugyanis 2006. június 30-áig, azaz körülbelül még további két és fél évig készít patch-eket, biztonsági és egyéb kritikus frissítéseket az említett operációs rendszerekhez. A telefonos támogatás a honlap információi szerint 2004. január 16-át követően viszont már nem vehető igénybe.

A Microsoft weboldala egyértelműen az újabb, frissebb Windows 2000 és Windows XP (Home és Professional) operációs rendszereket ajánlja a korábbi verziók után érdeklődők számára. A 2006-os, jelenleg távolinak tűnő időpontig várhatóan a felhasználók nagy része végleg felhagy az elavultnak számító Windows 98/98SE és ME operációs rendszerek használatával.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról