:

Szerző: zsozso

2000. május 23. 10:29

A szusz cédák...

    -----Eredeti üzenet-----
    Feladó: gaga [SMTP:gaga00@freemail.hu]
    Küldve: 2000. május 21. 23:41
    Címzett: zsozso@hwsw.hu
    Tárgy: A szusz cédák...


    Hello Zsozso!!

    ASUS cd-romok. Nem akarom túldicsérni őket, ismerem szégyenletes hibáikat, viszont amióta gyártják őket, nekem nincs szükségem más cd meghajtóra. Először egy 34x-es darab volt a kezeim között, az a mai napig működik a szerencsés új gazdájánál. Én grabbeltem vele 23x-osan WinDAC v1.41-en. Ellenben a haverom 34-ese beállt 3 hónap múlva. A probléma általában az optika és a fiók vezérlő IC túlmelegedése miatt következik be. A nem kellően meghűtött IC megadja magát. Amíg megy az ASUS, addig nagyon korrekt (nekem az a szimpatikus főleg, hogy ha ránézek pl. Intézőben a cd-re, és a lemez TOC-ját még nem olvasta be a meghajtó, nem kapok "x: nem érhető el. Az eszköz nem áll készen. Ismét/Mégse" idegesítő ablakot, hanem a cd felpörög - bár ez szinte minden műveletet megfog a gépen - és megjelenik a tartalma. Szóval amikor tőlem azt kérdezi valaki, milyen cd-t vegyen, akkor ASUS-t ajánlok neki. Amíg megy, verhetetlen. Ha nem megy, vissza garanciázni. Nem szabad lejárt garos ASUS-t megtartani. A 40 -esek és a 36-osok egy szériája szinte teljesen rossz volt, a boltban nem csodálkoztak, hogy egymás után döglöttek meg a meghajtók. A mai - újított - ASUS drive-ok (a vészkiadó furat a hangerőszabi tekerője felett van, a fiók lassabban csúszik ki kiadáskor, vmint a tálca peremén biztonsági tartók vannak) már elég megbízhatóak, nem nagyon vittem vissza belőlük (háromból) egyet sem.
    A 40x-es SONY viszont csak egy előnnyel bírt: elég jó volt a hibajavítása. A lgöregebb, karcos mp3-mas cd-t lassulás nélkül beolvasta. Viszont a notórius felpörgési mániája sírba tett. Kerülendő!
    Köszi, hogy meghallgattál.

    Gaga25 /Bárdos Gá

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:37

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.