Szerző: Bodnár Ádám

2003. december 22. 16:34

Veszteséges negyedévet zárt az SCO Group

Jogi kiadásainak emelkedése miatt veszteséggel zárta negyedik pénzügyi negyedévét az SCO Group -- jelentette be a cég.

Jogi kiadásainak emelkedése miatt veszteséggel zárta negyedik pénzügyi negyedévét az SCO Group -- jelentette be a cég.

A vállalat az október 31-én véget ért időszakot 1,6 millió dollár, azaz részvényenként 12 cent nettó veszteséget könyvelt el, szemben a tavalyi negyedik negyedévben elért 2,7 millió dolláros, azaz részvényenkénti 27 centes veszteséggel. Az SCO Group bejelentette, hogy jogi kiadások nélkül 7,4 millió dollár nyereséget ért volna el.

A vállalat bevétele 24,3 millió dollár volt, amelyhez 10,3 millió dollárral járult hozzá a UNIX-jogok licencelésével foglalkozó SCOsource részlet. A termékek és szolgáltatások forgalma 14 millió dollárt tett ki. A tavalyi negyedik negyedévben az SCO Group 15,5 millió dollár bevételt ért el.

A teljes pénzügyi évben az SCO Group 5,3 millió dollár, azaz részvényenként 34 cent nettó profitot ért el, egy évvel korábban a vállalat 24,9 millió dollár -- részvényenként 1,93 dollár -- veszteségről számolt be. A jogi kiadások nélkül az éves nyereség 14,3 millió dollár, azaz részvényenként 91 lett volna.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról