Szerző: Bodnár Ádám

2003. december 18. 10:16

Digitális könyvesboltot nyitott az Adobe

[Herald] Digital Media Store néven internetes könyvkereskedést nyitott az Adobe. A vásárlók a www.digitalmediastore.adobe.com oldalon többezer PDF formátumú könyvet, újságot, magazint, térképet, vagy tudományos tartalmú kiadványt találnak. A könyvkereskedés szintén elérhető az Adobe Reader vagy Adobe 6.0 programok Get eBooks Online ikonján keresztül.

[Herald] Digital Media Store néven internetes könyvkereskedést nyitott az Adobe. A vásárlók a www.digitalmediastore.adobe.com oldalon többezer PDF formátumú könyvet, újságot, magazint, térképet, vagy tudományos tartalmú kiadványt találnak. A könyvkereskedés szintén elérhető az Adobe Reader vagy Adobe 6.0 programok "Get eBooks Online" ikonján keresztül.

Az Adobe és technológiai partnere, az OverDrive vezető kiadókkal és független szerzőkkel működnek együtt. Céljuk egy olyan internetes bolt kialakítása, amely online hozzáférést biztosít az összes olyan berendezésről, amely támogatja az ingyenes Adobe Readert. A Digital Media Store az Adobe Reader legújabb, hatodik változatának lehetőségeire épít.

Az Adobe Reader egy könnyen kezelhető, hozzáférési jogokat ellenőrző rendszert tartalmaz, amellyel a digitális dokumentumok több számítógépen vagy PDA-n tekinthetők meg. A PDF formátumú oldalak pontosan betartják a nyomtatott publikációk jellemzőit, beleértve a betűtípusokat, ábrákat és az oldalak megjelenítését.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról