Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Digitális könyvesboltot nyitott az Adobe

Bodnár Ádám, 2003. december 18. 10:16
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Herald] Digital Media Store néven internetes könyvkereskedést nyitott az Adobe. A vásárlók a www.digitalmediastore.adobe.com oldalon többezer PDF formátumú könyvet, újságot, magazint, térképet, vagy tudományos tartalmú kiadványt találnak. A könyvkereskedés szintén elérhető az Adobe Reader vagy Adobe 6.0 programok Get eBooks Online ikonján keresztül.

hirdetés
[Herald] Digital Media Store néven internetes könyvkereskedést nyitott az Adobe. A vásárlók a www.digitalmediastore.adobe.com oldalon többezer PDF formátumú könyvet, újságot, magazint, térképet, vagy tudományos tartalmú kiadványt találnak. A könyvkereskedés szintén elérhető az Adobe Reader vagy Adobe 6.0 programok "Get eBooks Online" ikonján keresztül.

Az Adobe és technológiai partnere, az OverDrive vezető kiadókkal és független szerzőkkel működnek együtt. Céljuk egy olyan internetes bolt kialakítása, amely online hozzáférést biztosít az összes olyan berendezésről, amely támogatja az ingyenes Adobe Readert. A Digital Media Store az Adobe Reader legújabb, hatodik változatának lehetőségeire épít.

Az Adobe Reader egy könnyen kezelhető, hozzáférési jogokat ellenőrző rendszert tartalmaz, amellyel a digitális dokumentumok több számítógépen vagy PDA-n tekinthetők meg. A PDF formátumú oldalak pontosan betartják a nyomtatott publikációk jellemzőit, beleértve a betűtípusokat, ábrákat és az oldalak megjelenítését.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!