:

Szerző: Vörös Péter

2000. május 23. 09:00

A Macromedia újra megjelentette a Generator 2-t - ezúttal két verzióban

A Web-hely adatok frissítésére szolgáló program két változatban jelenik meg: az egyik a Web-fejlesztőket célozza meg, akik gyakran frissítenek Flash fájlokat; míg a másik változatot a Macromedia a különösen nagy Web-helyeket működtető cégeknek ajánlja, ahol nagy szükség van a teljesítmény optimalizálására, főként a 'forgalmi dugók' idején. Ez utóbbit természetesen különféle cache-elési megoldásokkal éri el a Generator 2 (pl. a gyakran használt betűtípusokat cache-elik, ez a nem latin betűket használó nyelveknél különösen jelentős javuláshoz vezethet.) Támogatott platformok: Windows NT/2000, Sun Solaris és Linux.
A fejlesztői változat ára 999$ lesz (SDK-val és a különféle objektumokkal együtt), míg a vállalati verzió a használattól függően 30.000$-nál fog kezdődni. Mindkét változat várhatóan júniustól lesz kapható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.