Szerző: Ady Krisztián

2003. december 15. 12:19

A háttérvilágítás hibája miatt hívja vissza egyes Clié PEG-TJ35 kéziszámítógépeit a Sony

[Digit-Life] A Sony figyelmezteti felhasználóit: nemrég bejelentett Clié PEG-TJ35 kéziszámítógépe bizonyos szállítmányai hibás darabokat tartalmazhatnak. A hibás készülékek sorozatszámait nem tette közzé a vállalat, viszont elérhetővé tett egy
[Digit-Life] A Sony figyelmezteti felhasználóit: nemrég bejelentett Clié PEG-TJ35 kéziszámítógépe bizonyos szállítmányai hibás darabokat tartalmazhatnak. A hibás készülékek sorozatszámait nem tette közzé a vállalat, viszont elérhetővé tett egy weboldalt, melyen kideríthető, hogy az új készüléket vissza kell-e küldeni javításra.

A hibás készülékekben a háttérvilágítással akadhatnak problémák, ezért a Sony ingyenes bevizsgálást, javítást és visszaszállítást nyújt a vásárlóknak. A TJ35 lelke egy 200 MHz-es Motorola i.MXL Dragonball processzor, mely 32 Mbyte memóriával egészül ki. A 320x320 pixel felbontású színes kijelzővel felszerelt tenyérgép a Palm OS 5.2.1 szoftverre épül.

A készülék érdekessége az alul középen elhelyezett görgető -- a korábbi Sony Clié modelleken ez oldalt volt megtalálható. A TJ35 áramforrása beépített lítium-ion akkumulátor. A készüléket Memory Stick foglalattal is ellátták.

A Sony a számítógépekre számos szoftver előre telepít, a TJ35-ön többek között zenelejátszó program, a természetes kézírást felismerő alkalmazás, valamint egy Word, Excel és PowerPoint fájlokkal kompatibilis irodai szoftvercsomag is került.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról