Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

A háttérvilágítás hibája miatt hívja vissza egyes Clié PEG-TJ35 kéziszámítógépeit a Sony

Ady Krisztián, 2003. december 15. 12:19
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Digit-Life] A Sony figyelmezteti felhasználóit: nemrég bejelentett Clié PEG-TJ35 kéziszámítógépe bizonyos szállítmányai hibás darabokat tartalmazhatnak. A hibás készülékek sorozatszámait nem tette közzé a vállalat, viszont elérhetővé tett egy

[Digit-Life] A Sony figyelmezteti felhasználóit: nemrég bejelentett Clié PEG-TJ35 kéziszámítógépe bizonyos szállítmányai hibás darabokat tartalmazhatnak. A hibás készülékek sorozatszámait nem tette közzé a vállalat, viszont elérhetővé tett egy weboldalt, melyen kideríthető, hogy az új készüléket vissza kell-e küldeni javításra.

A hibás készülékekben a háttérvilágítással akadhatnak problémák, ezért a Sony ingyenes bevizsgálást, javítást és visszaszállítást nyújt a vásárlóknak. A TJ35 lelke egy 200 MHz-es Motorola i.MXL Dragonball processzor, mely 32 Mbyte memóriával egészül ki. A 320x320 pixel felbontású színes kijelzővel felszerelt tenyérgép a Palm OS 5.2.1 szoftverre épül.

A készülék érdekessége az alul középen elhelyezett görgető -- a korábbi Sony Clié modelleken ez oldalt volt megtalálható. A TJ35 áramforrása beépített lítium-ion akkumulátor. A készüléket Memory Stick foglalattal is ellátták.

A Sony a számítógépekre számos szoftver előre telepít, a TJ35-ön többek között zenelejátszó program, a természetes kézírást felismerő alkalmazás, valamint egy Word, Excel és PowerPoint fájlokkal kompatibilis irodai szoftvercsomag is került.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.