Szerző: Bodnár Ádám

2003. december 11. 15:55

A Vodafone a Java.com webhelyet választotta mobil játékainak bemutatásához

[Lenhardt & Weichinger] A Sun Microsystems, a Java technológia létrehozója bejelentette, hogy a Vodafone a java.com -ot  a Java technológiának szánt vezető fogyasztói webhelyet -- választotta a Vodafone live! Java alapú játékainak bemutatásához. Egyetlen, központi helyen érhetik el milliók az élvonalbeli játékok százait, a gyűjteményben megtalálható például a Tomb Raider: Osiris Codex, a Tetris és az Urban Freestyle Soccer is.

[Lenhardt & Weichinger] A Sun Microsystems, a Java technológia létrehozója bejelentette, hogy a Vodafone a java.com-ot – a Java technológiának szánt vezető fogyasztói webhelyet -- választotta a Vodafone live! Java alapú játékainak bemutatásához. Egyetlen, központi helyen érhetik el milliók az élvonalbeli játékok százait, a gyűjteményben megtalálható például a Tomb Raider: Osiris Codex, a Tetris és az Urban Freestyle Soccer is.

A java.com-ról közvetlen linkek nyílnak a Vodafone live! szolgáltatást kínáló 14 ország (Ausztrália, Egyiptom, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Japán, Hollandia, Új-Zéland, Portugália, Spanyolország, Svédország és az Egyesült Királyság) felé. A jelenlegi Vodafone live! előfizetőket egyszerű útmutatások segítik a játékok letöltésében. Az együttműködés a mobil Java-alkalmazások fejlesztőit is segíti, hiszen termékeik nagyobb nyilvánosságot kapnak.

A java.com sikerét jól jelzik a webhely látogatottsági adatai: a júliusi indulás óta hetente több mint egymillió felhasználó kezdeményezi az ingyenes Java szoftver letöltését, a webhely látogatói több mint 190 országból regisztrálták.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról