Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Az Alerant jóvoltából Magyarországon is elérhetőek lesznek a BEA termékei, szolgáltatásai

Bodnár Ádám, 2003. december 08. 13:27
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Megalakult az Alerant Informatikai Részvénytársaság -- jelentették be a vállalat képviselői. A magánszemélyek tulajdonában levő cég az üzleti igényekre koncentráló, technológiailag professzionális szolgáltatásokat kínál megrendelőinek. Az Alerant Rt. fő profilja a BEA Systems cég termékeihez kapcsolódó szolgáltatások illetve nagyvállalati Java (J2EE) alapú projektek kivitelezése.

[HWSW] Megalakult az Alerant Informatikai Részvénytársaság -- jelentették be a vállalat képviselői. A magánszemélyek tulajdonában levő cég az üzleti igényekre koncentráló, technológiailag professzionális szolgáltatásokat kínál megrendelőinek. Az Alerant Rt. fő profilja a BEA Systems cég termékeihez kapcsolódó szolgáltatások illetve nagyvállalati Java (J2EE) alapú projektek kivitelezése.

Az Alerant Rt. stratégiai megállapodást kötött a HP Magyarországgal valamint, Magyarországon kizárólagosan, elnyerte a BEA Technology Center címet, így kínálati palettáján a disztribútori tevékenység ellátásán felül a támogatási szolgáltatások is szerepelnek. Ezen felül az Alerant Rt, jogosult BEA viszonteladói és partneri hálózat kialakítására.

"Olyan magyarországi stratégiai partnert kerestünk, akivel együtt a korszerű technológiai tudást, alkalmazási tapasztalatokkal ötvözve a legmagasabb szinten tudjuk a vevőink, sokszor igen magas, fejlesztési és támogatási igényeit kiszolgálni. Számunkra ugyancsak kiemelt jelentőségű a magas színvonalú ügyfélkezelési gyakorlat és ezt várjuk el partnerünktől is" -- mondta Szalay Imre, a HP Magyarország vezérigazgató helyettese.

"Izgalmas kihívás már az indulástól két világklasszis céggel ilyen szoros együttműködésben dolgozni. Úgy gondolom, hogy az Alerant Rt. munkatársainak szakmai felkészültsége és tapasztalata, valamint a világszínvonalú technológia és szolgáltatás nyújtotta biztonság komoly versenyelőny jelent számunkra az informatikai piacon. Meggyőződésünk, hogy a három cég együttműködéséből nem csak mi, de leginkább megrendelőink profitálnak" -- jelentette ki Szabó Tamás, az Alerant Rt. ügyvezető igazgatója.

A Hewlet-Packard Co. és a BEA Systems stratégiai együttműködés keretében a világ több pontján kompetenciaközpontokat és laboratóriumot hozott létre. Ezek feladata a BEA Systems piacvezető WebLogic termékcsaládján alapuló nagyvállalati alkalmazások problémamentes üzemeltetéséhez szükséges szolgáltatások biztosítása. Ezt a feladatot Magyarországon az Alerant Rt. látja el.