Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

299 dollárért kínál számítógépet, monitort és nyomtatót új előfizetőinek az AOL

Ady Krisztián, 2003. december 05. 18:55
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[News.com] Újabb ajánlattal kívánja az előfizetők elvándorlását megakadályozni az America Online: az internetszolgáltató 299 dollárért kínál 17-os monitort, számítógépet, Windows XP Home operációs rendszert, színes nyomtatót tartalmazó konfigurációt új weboldalán keresztül a legalább egy éves hűségszerződést kötő előfizetőinek.

hirdetés
[News.com] Újabb ajánlattal kívánja az előfizetők elvándorlását megakadályozni az America Online: az internetszolgáltató 299 dollárért kínál 17"-os monitort, számítógépet, Windows XP Home operációs rendszert, színes nyomtatót tartalmazó konfigurációt új weboldalán keresztül a legalább egy éves hűségszerződést kötő előfizetőinek.

Az "AOL Optimized PC"-t a Systemax szállítja a vállalat számára. A konfiguráció 1,7 GHz-es Intel Celeron processzort, 256 MB memóriát, 40 GB-os merevlemezt tartalmaz. A Microsoft Windows XP Home Edition operációs rendszere mellett előre telepítették a Sun StarOffice irodai programcsomagját is.

Az AOL szóvivője szerint amennyiben a december 31-éig meghirdetett akció sikeresen zárul, a vállalat a későbbiekben is hasonló akciókkal fog jelentkezni.

A harmadik negyedévben az AOL jelentős számú (846 000) ügyfelet vesztett, melyek közül számos felhasználó szélessávú szolgáltatásra váltott, többen pedig olcsóbb, alacsonyabb árú dialup szolgáltatást választottak. Az iparági elemzők szkeptikusak a vállalat új akciójának sikerét illetően.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!