:

Szerző: Ady Krisztián

2003. december 5. 18:55

299 dollárért kínál számítógépet, monitort és nyomtatót új előfizetőinek az AOL

[News.com] Újabb ajánlattal kívánja az előfizetők elvándorlását megakadályozni az America Online: az internetszolgáltató 299 dollárért kínál 17-os monitort, számítógépet, Windows XP Home operációs rendszert, színes nyomtatót tartalmazó konfigurációt új weboldalán keresztül a legalább egy éves hűségszerződést kötő előfizetőinek.

[News.com] Újabb ajánlattal kívánja az előfizetők elvándorlását megakadályozni az America Online: az internetszolgáltató 299 dollárért kínál 17"-os monitort, számítógépet, Windows XP Home operációs rendszert, színes nyomtatót tartalmazó konfigurációt új weboldalán keresztül a legalább egy éves hűségszerződést kötő előfizetőinek.

Az "AOL Optimized PC"-t a Systemax szállítja a vállalat számára. A konfiguráció 1,7 GHz-es Intel Celeron processzort, 256 MB memóriát, 40 GB-os merevlemezt tartalmaz. A Microsoft Windows XP Home Edition operációs rendszere mellett előre telepítették a Sun StarOffice irodai programcsomagját is.

Az AOL szóvivője szerint amennyiben a december 31-éig meghirdetett akció sikeresen zárul, a vállalat a későbbiekben is hasonló akciókkal fog jelentkezni.

A harmadik negyedévben az AOL jelentős számú (846 000) ügyfelet vesztett, melyek közül számos felhasználó szélessávú szolgáltatásra váltott, többen pedig olcsóbb, alacsonyabb árú dialup szolgáltatást választottak. Az iparági elemzők szkeptikusak a vállalat új akciójának sikerét illetően.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.