Szerző: Ady Krisztián

2003. december 05. 18:55:37

299 dollárért kínál számítógépet, monitort és nyomtatót új előfizetőinek az AOL

[News.com] Újabb ajánlattal kívánja az előfizetők elvándorlását megakadályozni az America Online: az internetszolgáltató 299 dollárért kínál 17-os monitort, számítógépet, Windows XP Home operációs rendszert, színes nyomtatót tartalmazó konfigurációt új weboldalán keresztül a legalább egy éves hűségszerződést kötő előfizetőinek.

[News.com] Újabb ajánlattal kívánja az előfizetők elvándorlását megakadályozni az America Online: az internetszolgáltató 299 dollárért kínál 17"-os monitort, számítógépet, Windows XP Home operációs rendszert, színes nyomtatót tartalmazó konfigurációt új weboldalán keresztül a legalább egy éves hűségszerződést kötő előfizetőinek.

Az "AOL Optimized PC"-t a Systemax szállítja a vállalat számára. A konfiguráció 1,7 GHz-es Intel Celeron processzort, 256 MB memóriát, 40 GB-os merevlemezt tartalmaz. A Microsoft Windows XP Home Edition operációs rendszere mellett előre telepítették a Sun StarOffice irodai programcsomagját is.

Az AOL szóvivője szerint amennyiben a december 31-éig meghirdetett akció sikeresen zárul, a vállalat a későbbiekben is hasonló akciókkal fog jelentkezni.

A harmadik negyedévben az AOL jelentős számú (846 000) ügyfelet vesztett, melyek közül számos felhasználó szélessávú szolgáltatásra váltott, többen pedig olcsóbb, alacsonyabb árú dialup szolgáltatást választottak. Az iparági elemzők szkeptikusak a vállalat új akciójának sikerét illetően.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 22:28

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.