Szerző: Ady Krisztián

2003. december 5. 14:55

Ingyenesen kipróbálható az új NOD32 for Lotus Domino antivírus alkalmazás

Megjelent a NOD32 antivírus alkalmazás NOD32 for Lotus Domino változatának legújabb verziója. A december 20-áig ingyenesen letölthető és kipróbálható verzió az előző változathoz képest teljesen átalakult kezelőfelülettel rendelkezik.

Megjelent a NOD32 antivírus alkalmazás "NOD32 for Lotus Domino" változatának legújabb verziója. A december 20-áig ingyenesen letölthető és kipróbálható verzió az előző változathoz képest teljesen átalakult kezelőfelülettel rendelkezik.

Az új NOD32 for Lotus Domino szoftver a víruskeresésen- és irtáson kívül a levelek egyéb jellegű szűrését -- feladó, címzett, tárgy, üzenet szövege, csatolmány mérete alapján -- is képes megoldani, a vírusgyanús csatolmányokat pedig karanténba lehet helyezni.

A NOD32 for Lotus Domino Windows NT platformon támogatja az R5-ös és R6-os Domino levelezőszerverek védelmét, a program pedig ugyanazt a gyors és pontos keresőmotort tartalmazza, mint a Windowsos kliens.


Hamarosan magyar nyelven is

A NOD32 for Lotus Domino kipróbálható változata az AV-2082308 / en4gipa0vb felhasználói név/jelszó párossal tölthető le a NOD32 hazai honlapjáról.

Lapunk értesülései szerint várhatóan már a jövő héten elérhető lesz a NOD32 antivírus alkalmazás magyar nyelvű változata is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról