Szerző: castor

2003. december 3. 10:56

Angol játékeladási lista: tarol az Electronic Arts

Az Electronic Arts legújabb második világháborús játéka, a Medal Of Honor: Rising Sun vezeti az angol játékeladási listát. Ráadásul a következő három helyet is az amerikai kiadó által megjelentetett programok foglalják el.

Az Electronic Arts legújabb második világháborús játéka, a Medal Of Honor: Rising Sun vezeti az angol játékeladási listát. Ráadásul a következő három helyet is az amerikai kiadó által megjelentetett programok foglalják el.

Az utcai gyorsulási autóversenyeket bemutató Need For Speed: Underground a második, a sok éve töretlen népszerűséggel övezett FIFA 2004 fociprogram a harmadik, a Gyűrűk Ura filmtrilógia befejező epizódját feldolgozó játék, a Return of the King pedig a negyedik helyen zárta a hetet. Emellett egy másik Electronic Arts játék, a Harry Potter: Quidditch World Cup is beférkőzött a tíz legjobb közé: a kilencedik helyet foglalja el.

Egy nagy ugrással a UbiSoft által kiadott Prince Of Persia: Sands Of Time egy hét alatt a 33-ről a 10. helyre került. Viszont a francia kiadó számára szomorú hír, hogy a rajzfilm-szerű grafikával rendelkező XIII csupán a 26. helyet érte el, a Rainbow Six 3 xboxos verzió pedig csak a 29. lett.

A Microsoft nagy reménysége, a Project Gotham Racing 2 a legkeresettebb program lett a héten Xbox konzolra, azonban ez az eredmény az összesített listában csupán a 17. helyre volt elegendő. Ezzel megelőzte őt a Nintendo karácsonyi meglepetése, a Mario Kart: Double Dash, amely a megjelenése után három héttel a 16. helyen áll.

Az Activision hatalmas reklámkampánnyal kísért két játéka, a Tony Hawk's Underground és a True Crime az ötödik, illetve a hatodik helyen végzett. A héten viszont nagy csalódást okozott a Terminator 3: Rise of the Machines (Atari), a Secret Weapons Over Normandy (LucasArts), a Ford Racing 2 (Empire), és a Gladius (LucasArts) is.

A következő héten indul a kiadók utolsó karácsonyi rohama. Ekkor jelenik meg Xbox-ra és PlayStation 2-re a Max Payne 2, PlayStation 2-re a Ghosthunter című horrorjáték, Xbox-ra a Counter-Strike felújított változata, valamint PC-re a Star Wars: Knights Of The Old Republic.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról