Szerző: Bodnár Ádám

2003. november 25. 09:41

Invitel NetPartner ADSL vállalati ügyfelek részére

Az Invitel (volt Vivendi) új, kedvezményes ADSL akciót kínál nemcsak az otthoni felhasználók, hanem az üzleti ügyfelek részére is.

Az Invitel (volt Vivendi) új, kedvezményes ADSL akciót kínál nemcsak az otthoni felhasználók, hanem az üzleti ügyfelek részére is.

A többi ajánlatból már megszokott "0 Ft belépési díj és 0 Ft havidíj az év végéig" típusú kedvezményt természetesen az Invitel is felajánlja, viszont ez valóban ingyenes szolgáltatásnak minősül, hiszen ezt az összeget nem fogja visszafizettetni az ügyféllel a következő évben.

A szolgáltató új, már 2004. évi akciójával előrelátó, költséghatékony tervezésre buzdítja ügyfeleit, akik választhatnak, hogy előfizetés esetén jövőre akár 20 százalékkal alacsonyabb havidíjat fizetnek, vagy az egyszeri éves díj befizetésével 2 hónapig ingyen áll rendelkezésükre a vállalati ADSL szolgáltatás.

A kedvezményes NetPartner ADSL ajánlat természetesen tartalmaz minden szükséges kiegészítő szolgáltatást, így fix IP címet, 20 postafiókot, 50 MB tárterületet is az újonnan szerződő ügyfelek számára. Ezen kívül lehetőség nyílik router kedvező árú bérlésre is.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.