Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. november 24. 12:51

Magyar törvénytár az interneten

A magyar államiság 1003 évének valamennyi törvénye hozzáférhető az interneten a KJK-Kerszöv jóvoltából. A www.complex.hu/1000 címen elérhető oldalon I. István Dekrétomaitól a 2003-as adótörvényekig elérhető valamennyi ismert törvényünk.

[HWSW] A magyar államiság 1003 évének valamennyi törvénye hozzáférhető az interneten a KJK-Kerszöv jóvoltából. A www.complex.hu/1000 címen elérhető oldalon I. István Dekrétomaitól a 2003-as adótörvényekig elérhető valamennyi ismert törvényünk.

Az elsősorban jogtörténeti érdekességeket tartalmazó oldal a KJK-Kerszöv -- a most 10 éves CompLex CD Jogtár kiadójának jóvoltából -- magáncélú, tudományos, kutatási, oktatási és ismeretterjesztő célokra szabadon felhasználható. Az internetes kiadás alapját egy 1996-ban kiadott CD képzi: ekkor jelent meg első ízben az ezeréves törvénytár

A most hatályos törvények az interneten korábban is hozzáférhetők voltak: az 1990 óta elfogadott törvényeket és országgyűlési határozatokat a KJK-Kerszöv Kft. közlöny adatbázisában, a törvénytervezeteket és módosító indítványokat az országgyűlés honlapján, míg a rendeleteket -- ha nem is dicséretes következetességgel -- a minisztériumok honlapjairól lehetett letölteni.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.