Szerző: castor

2003. november 21. 08:36

Letölthető a magyar fejlesztésű Terminator 3 játék demó verziója

Az Atari ausztrál honlapjáról rövid ideig letölthető volt a magyar fejlesztésű Terminator 3: War of the Machines című akciójáték 168 MB terjedelmű demó verziója. A két pályát tartalmazó demót néhány nagyobb hibára hivatkozva pár órán belül visszavonta a kiadó, azonban addigra már több magyar honlap ( PC Dome , Hardwired , GameStar ) is letükrözte a fájlt.

Az Atari ausztrál honlapjáról rövid ideig letölthető volt a magyar fejlesztésű Terminator 3: War of the Machines című akciójáték 168 MB terjedelmű demó verziója. A két pályát tartalmazó demót néhány nagyobb hibára hivatkozva pár órán belül visszavonta a kiadó, azonban addigra már több magyar honlap (PC Dome, Hardwired, GameStar) is letükrözte a fájlt.


Terminator 3: War of the Machines

A játékban a SkyNet elleni háborút az emberek oldaláról is megvívhatjuk, de akár a gépek közé is beállhatunk, hogy elpusztítsuk a túlélőket. Mindkét fél egységei között legalább négy speciális karaktert találhatunk majd. A tervek szerint háromféle játéktípus áll majd rendelkezésünkre a végleges változatban. Egy "control-the-points" mód, mely leginkább a Battlefield 1942, vagy az Unreal Tournament Dominationjára hasonlít, egy objektum-alapú, ahol a kijelölt helyet kell elfoglalnunk/megtámadnunk, illetve egy hagyományos deathmatch mód.

A többjátékos missziókon kívül lehetőségünk nyílik tíz darab egyéni küldetés teljesítésére is, melyekben Arnold Schwarzenegger karakterét irányíthatjuk. A modellezésnél motion-capture technológia segítségével felhasználják a színész mozgását, illetve a programban szereplő terminátor hangját is ő fogja kölcsönözni.

A War of the Machines a budapesti székhelyű Clever's saját készítésű grafikus motorját használja, amelynek egy korai verziója már bizonyított a Screamer 4x4 című autós szimulátorban. A program kiadását 2003. decemberére tervezi az Atari.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.