:

Szerző: Vörös Péter

2000. május 22. 00:02

Az Egreetings részvényei több, mint 80%-kal emelkedtek a Microsoft-tal kötött megállapodás hírére

Az elektronikus üdvözlőlapokra specializálódott Egreetings a megállapodás értelmében az MSN Web-helyen is szerepelni fog: ez utóbbi látogatói az Egreetings-et is használhatják az ingyenes on-line üdvözletek küldésére. Az Egreetings-nek eddig ez a legjelentősebb licenc-megállapodása. A cég legnagyobb vetélytársai az Excite@Home's Blue Mountain Arts és az Amazon.com, de a hagyományos üdvözlőlap vállatok (pl. a Hallmark és az American Greetings) is egyre erősebben jelen vannak a Neten. A bevétel legnagyobb része természetesen a hirdetésekből és a kapcsolódó szolgáltatásokból (ajándék eladások) származik.
A hír hatására az Egreetings részvényárfolyama 1,31$-ral 3,69$-ra emelkedett pénteken.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.