Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

A Sony csökkenti a PlayStation 2 japán árát

Bodnár Ádám, 2003. november 05. 13:45
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy november 13-án 25000 jenről 19800 jenre csökkenti a PlayStation 2 konzol japán árát.

A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy november 13-án 25000 jenről 19800 jenre csökkenti a PlayStation 2 konzol japán árát.

A vállalat emellett közölte, hogy a szélessávú internetezéshez szükséges készlet árát is mérsékli, a konzolt és merevlemezt is tartalmazó csomag 35000 jen helyett csak 29000 jenbe fog kerülni. Az árcsökkentésekkel párhuzamosan a Sony egy marketing-kampányt is indít a szigetországban, hogy fellendítse a keresletet az ünnepi szezonban. A Sony nemrég tette közzé első pénzügyi félévének eredményeit, az április elejétől szeptember végéig tartó időszakban a videojátékokért felelős divízió bevétele 37 százalékkal, üzemi eredménye 91 százalékkal csökkent.

Meg nem erősített hírek szerint november 20-ától jelentős árleszállítást követően 16800 japán jenes áron értékesíti Japánban az Xbox játékkonzolt a Microsoft. Az új, csökkentett ár mellett ráadásul egy igen kedvező árú komplett csomagot is készített a vállalat. Az Xbox konzolt, DVD-lejátszó kitet, két hónap Xbox Live előfizetést és Project Gotham Racing 2, PGR2 és Halo játékot tartalmazó csomagért csupán 19800 japán jent kérnek.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.