Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
>> Hibrid felhőtől a konténereken át, egészen a kvantumprogramozásig - 6 klassz téma a HWSW május 21-i nagy Microsoft Azure meetupján. <<

Transport Tycoon Deluxe: retro és újdonság

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. november 03. 16:10
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Talán sokakat meglep, hogy egy meglehetősen régi játékprogramról időről-időre új hírek jelennek meg, de úgy tűnik, a Transport Tycoon-reneszánsz nemhogy lecsengőben lenne, hanem a most kiadott fejlesztéseknek köszönhetően új erőre kaphat. Megjelent ugyanis az eredeti játékot feljavító TTDPatch 2-es verziója, ami nem csak apró ötletekkel, hanem a grafikai elemek kiegészítésével is elkápráztatja a rajongókat.

[HWSW] Talán sokakat meglep, hogy egy meglehetősen régi játékprogramról időről-időre új hírek jelennek meg, de úgy tűnik, a Transport Tycoon-reneszánsz nemhogy lecsengőben lenne, hanem a most kiadott fejlesztéseknek köszönhetően új erőre kaphat. Megjelent ugyanis az eredeti játékot feljavító TTDPatch 2-es verziója, ami nem csak apró ötletekkel, hanem a grafikai elemek kiegészítésével is elkápráztatja a rajongókat.

A TTDPatch 2.0 rev ugyanis nemcsak csalásokkal, a játék logikáját újraértelmező parancsokkal egészíti ki a játékot, hanem a új épületekkel és járművekkel is. A www.ttdpatch.net címről letölthető kiegészítő a program játszhatósága szempontjából érzékelhető többletet ad: mintha csak a TTDX -- képzeletbeli -- továbbfejlesztett változatát használnánk.

A legfontosabb változásokat a program és a kiegészítő fordítójának, Varga Csabának a honlapján lehet olvasni: ide tartozik például a villamosvasút, és villamos mozdonyok megjelenése, a városok növekedésének felgyorsítása, új pénznemek (például az euró) megjelenése.

A hazai felhasználók szerencséje, hogy a TTDPatch 2.0 megjelenésével közel egyidőben megjelent annak magyar változata is. A nem kis terjedelmű dokumentációval ellátott kiadás a fordító fentebb belinkelt oldaláról tölthető le.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
6 klassz téma, 6 jó előadó a HWSW május 21-i nagy Microsoft Azure meetupján.