Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Szorzóállítást lehetővé tévő tapasz az Athlon XP processzorokra

Ady Krisztián, 2003. október 22. 13:28
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Digit-Life] Különleges, kifejezetten tuningmestereknek készített terméket mutatott be a Speed Strip : az egyszerű, mégis nagyszerű Speed Strip Model SSA-1 tapasz segítségével Athlon XP processzorunk szorzóállítással kapcsolatos hiányosságait foltozhatjuk be.

[Digit-Life] Különleges, kifejezetten tuningmestereknek készített terméket mutatott be a Speed Strip: az egyszerű, mégis nagyszerű "Speed Strip Model SSA-1 tapasz" segítségével Athlon XP processzorunk szorzóállítással kapcsolatos hiányosságait foltozhatjuk be.

A tapasz segítségével elkerülhetjük az otthoni buherálást, amennyiben processzorunk órajelét a szorzó emelésével szeretnénk tovább növelni. Korábban különféle módszerek kínálkoztak a szorzózár kiiktatására, a legegyszerűbbnek és igazán problémamentesnek az alaplapok foglalatainak bizonyos pontjait összekötő megoldások tűntek.

A Speed Strip ugyanezt a trükköt alkalmazza, de a processzor oldalán, használatához pedig nem szükséges semmilyen segédeszköz. A beavatkozás gyors, egyszerű és tartós. A képek magukért beszélnek.

A Speed Strip Model SSA-1 az AMD Thoroughbred (AXDA vagy újabb sorozatú) és Barton magos processzorainál alkalmazható. A szorzó állítását természetesen az alaplapnak támogatnia kell. A Speed Strip ára 15 dollár.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.