:

Szerző: castor

2003. október 21. 23:27

Letölthető a Ford Racing 2 játékprogram demó változata

Az Empire Interactive letölthetővé tette a Razorworks által fejlesztett, Ford Racing 2 című játékprogram 82 MB-os demó változatát , melyben kétféle autóval két pályát próbálhatunk ki.

Az Empire Interactive letölthetővé tette a Razorworks által fejlesztett, Ford Racing 2 című játékprogram 82 MB-os demó változatát, melyben kétféle autóval két pályát próbálhatunk ki.

A program hamarosan megjelenő teljes verziójában már számtalan Ford közül válogathatunk kedvünkre -- a '49-es modelltől kezdve egészen a legújabb fejlesztésű Mustang GT Conceptig. De a modern és klasszikus típusok mellett megtalálhatóak lesznek a terepjárók, valamint a jelenleg csak prototípusként létező járművek is.


Ford Racing 2

A hagyományos versenyforma mellett összesen nyolc, változatos játékmód áll majd rendelkezésünkre, melyeket a 16 darab, különféle környezetben felépített pályán próbálhatunk ki.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.