Szerző: castor

2003. október 21. 23:27:26

Letölthető a Ford Racing 2 játékprogram demó változata

Az Empire Interactive letölthetővé tette a Razorworks által fejlesztett, Ford Racing 2 című játékprogram 82 MB-os demó változatát , melyben kétféle autóval két pályát próbálhatunk ki.

Az Empire Interactive letölthetővé tette a Razorworks által fejlesztett, Ford Racing 2 című játékprogram 82 MB-os demó változatát, melyben kétféle autóval két pályát próbálhatunk ki.

A program hamarosan megjelenő teljes verziójában már számtalan Ford közül válogathatunk kedvünkre -- a '49-es modelltől kezdve egészen a legújabb fejlesztésű Mustang GT Conceptig. De a modern és klasszikus típusok mellett megtalálhatóak lesznek a terepjárók, valamint a jelenleg csak prototípusként létező járművek is.


Ford Racing 2

A hagyományos versenyforma mellett összesen nyolc, változatos játékmód áll majd rendelkezésünkre, melyeket a 16 darab, különféle környezetben felépített pályán próbálhatunk ki.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 24. 01:21

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.