Szerző: castor

2003. október 20. 19:03

Aranylemezre került a Rainbow Six 3 xboxos változata

Az Ubi Soft Entertainment bejelentette, hogy a Tom Clancy nevével fémjelzett Rainbow Six 3: Raven Shield című kommandós akciójátékuk xboxos változata aranylemezre került, így a néhány napig tartó sorozatgyártás után már megvásárolható lesz az üzletekben. A programot az a Ubi Softs Montreal studió készítette, akiknek a hatalmas sikert aratott Splinter Cellt is köszönhetjük.

Az Ubi Soft Entertainment bejelentette, hogy a Tom Clancy nevével fémjelzett Rainbow Six 3: Raven Shield című kommandós akciójátékuk xboxos változata aranylemezre került, így a néhány napig tartó sorozatgyártás után már megvásárolható lesz az üzletekben. A programot az a Ubi Soft's Montreal studió készítette, akiknek a hatalmas sikert aratott Splinter Cellt is köszönhetjük.

A harmadik epizód sztoriját is természetesen maga Tom Clancy dolgozta ki, aki eddig minden Rainbow Six-rész, a The Sum of All Fears, valamint a Splinter Cell fejlesztésében is aktívan részt vett. Az Unreal grafikus motort használó programban az egyik legnagyobb újítás a Rainbow Six eddigi részeihez képest, hogy a játékos itt már nem csak a célkeresztet láthatja, hanem a a kezében lévő fegyvert is, melyekből összesen 57 darab áll a rendelkezésére.

A program fejlesztésében nagy szerepet játszott Mike Grasso, a Los Angeles-i rendőrség különleges osztagának tisztje, aki folyamatosan hasznos tanácsokkal látta el a készítőket. Grasso szaktudására jellemző, hogy olyan filmek elkészítésénél segédkezett, mint "A szikla" vagy a "Vadászat a Vörös Októberre".

A Microsoft konzoljára készült verzió esetében a PC-s változathoz képest a fejlesztők még nagyobb figyelmet fordítottak az online játéklehetőségek kiaknázására. Az Xbox Live!-ot használva például lehetőségünk nyílik, hogy a mikrofonunk segítségével élő szóban adjuk ki parancsainkat az embereinknek.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról