Szerző: Ady Krisztián

2003. október 16. 10:23

Számtalan biztonsági frissítést tett elérhetővé a Microsoft

Rengeteg, számszerűen 22 fontos frissítést tett elérhetővé Rollup 1 néven a Microsoft, melyeket ma -- eddig az időpontig -- újabb 6 biztonsági patch követett. A Windows XP operációs rendszert futtató számítógépekre telepíthető frissítéseket a Microsoft terméktámogatási weboldalán, a www.windowsupdate.com rendszeren keresztül a legegyszerűbb a gépünkre installálni.

Rengeteg, számszerűen 22 fontos frissítést tett elérhetővé "Rollup 1" néven a Microsoft, melyeket ma -- eddig az időpontig -- újabb 6 biztonsági patch követett. A Windows XP operációs rendszert futtató számítógépekre telepíthető frissítéseket a Microsoft terméktámogatási weboldalán, a www.windowsupdate.com rendszeren keresztül a legegyszerűbb a gépünkre installálni.

A Rollup 1 csomaggal kapcsolatban bővebb információkat a Microsoft weboldalán keresztül kaphatunk, itt a különböző biztonsági problémákat foltozó 22 frissítésről olvashatunk részletes leírásokat. A RollUp 1 csomag mérete 9 MB, mely egyben is letölthető az egyszerűbb installáció érdekében.

A Rollup 1 csomag közvetlen letöltését erre a linkre kattintva kezdhetjük meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról