Szerző: Ady Krisztián

2003. október 10. 12:53

Hamarosan kapható lesz a Motorola A835 harmadik generációs telefonja

A Motorola bejelentette, hogy hamarosan kapható lesz a harmadik generációs 3 mobilszolgáltató kínálatában a körülbelül 9 hónapja bejelentett, ám eddig kereskedelmi forgalomba nem hozott A835 típusjelzésű mobiltelefonja. A 3 mobilszolgáltató ügyfelei Angliában, Ausztriában, Ausztráliában, Dániában, Hong Kongban és Olaszországban vásárolhatják meg a készüléket október közepétől.

A Motorola bejelentette, hogy hamarosan kapható lesz a harmadik generációs "3" mobilszolgáltató kínálatában a körülbelül 9 hónapja bejelentett, ám eddig kereskedelmi forgalomba nem hozott A835 típusjelzésű mobiltelefonja. A "3" mobilszolgáltató ügyfelei Angliában, Ausztriában, Ausztráliában, Dániában, Hong Kongban és Olaszországban vásárolhatják meg a készüléket október közepétől.

Az A835 alapvető specifikációi már januárban elérhetőek voltak, azonban most a Motorola némi plusz információt is nyilvánosságra hozott a mobiltelefonról. A készülék nem csak az egyik legkisebb harmadik generációs készülék a "3" kínálatában, de 64 MB memóriával, két digitális kamerával is rendelkezik, így videokonferenciára is képes. A készüléket beépített MP3 lejátszóval és Bluetooth kapcsolattal is felvértezte a Motorola.


A835: PDA, fényképezőgép és videofelvevő, MP3 lejátszó, nagy kijelző

A nemrég bejelentett A920 készülékhez hasonlóan az A835 is képes AGPS (Assisted Global Positioning System) helymeghatározásra, melyhez már csak hálózati támogatás szükséges. A készülék ára sajnos egyelőre ismeretlen.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.