Szerző: Ady Krisztián

2003. október 9. 13:15

Két újabb LCD-televízióval bővítette kínálatát a Gateway

[News.com] Két újabb LCD-televízióval bővíti kínálatát a Gateway: október 16-tól egy 13-os és egy 30-os képátlójú LCD-televíziót is piacra dob a vállalat. A Gateway júliusban mutatta be 17-os és 18-os panellel szerelt készülékeit, így az új modellekkel már négy LCD-televíziót kínál a cég vásárlóinak.

[News.com] Két újabb LCD-televízióval bővíti kínálatát a Gateway: október 16-tól egy 13"-os és egy 30"-os képátlójú LCD-televíziót is piacra dob a vállalat. A Gateway júliusban mutatta be 17"-os és 18"-os panellel szerelt készülékeit, így az új modellekkel már négy LCD-televíziót kínál a cég vásárlóinak.

A Gateway egyre bővebb szórakoztatóelektronikai kínálattal rendelkezik, a vállalat az új piacok meghódításával kívánja bevételeit növelni. A televízióeladásokból származó bevételek csökkentették a cég második negyedéves veszteségét.


LCD-t a konyhába: 13"-os LCD-televízió

A Gateway 13"-os LCD-televíziója 399 dolláros áron kerül a boltokba, a kisméretű készüléket konyhába, szűkös hellyel rendelkező szobákba ajánlja a cég. A 30"-os modell "szélesvásznú", 16:9 képarányú kijelzőt tartalmaz. A 2999 dolláros LCD-televízió mellé kapott távirányító univerzális, más készülékek is vezérelhetők vele.

Az új termékek bejelentésével együtt a Gateway csökkentette 17"-os LCD-televíziója árát 100 dollárral, így ez a modell már 699 dollárért megvásárolható. A 42"-os és 50"-os plazmatelevízió ára is csökkent, előbbiért 100 dollárral kevesebbet, 3899 dollárt, míg utóbbiért 500 dollárral kevesebbet, 6499 dollárt kell fizetni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról