Szerző: Ady Krisztián

2003. október 8. 14:35

Közel 2 méter képátlójú plazmakijelzőt mutatott be az LG Electronics

Az LG Electronics sajtóközleményben jelentette be, hogy kifejlesztette a világ legnagyobb képátlójú, 76-os, 193 cm-es képátlóval rendelkező plazmatelevízióját. A hatalmas képfelület ellenére a televízió csupán 8 cm vékony. Az új kijelző 5 hüvelykkel nagyobb az eddigi csúcstartónál, az LGE júliusban bemutatott 71-os plazmakészülékénél.

Az LG Electronics sajtóközleményben jelentette be, hogy kifejlesztette a világ legnagyobb képátlójú, 76"-os, 193 cm-es képátlóval rendelkező plazmatelevízióját. A hatalmas képfelület ellenére a televízió csupán 8 cm vékony. Az új kijelző 5 hüvelykkel nagyobb az eddigi csúcstartónál, az LGE júliusban bemutatott 71"-os plazmakészülékénél.

Az LG Electronics a Szöulban megrendezett, mától látogatható Korea Electronics Show rendezvényen is bemutatja hatalmas kijelzőjét. A 76"-os PDP televízió 2,08 megapixeles, 1920 x 1080 felbontásra képes, így a HDTV felbontású tartalmakat képes maradéktalanul megjeleníteni.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.