Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Nettó 15 forintért küldhető SMS bármely mobilhálózatba

Bodnár Ádám, 2003. október 07. 11:19
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Mától valamennyi mobilhálózatba nettó 15 forintba kerül egy SMS az eTel Magyarország Private Talk kártyájával. A rendkívül kedvező árú üzenetküldési lehetőséggel az eTel nemrég bevezetett, a magyar piac egyik legolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét kínáló

hirdetés
[HWSW] Mától valamennyi mobilhálózatba nettó 15 forintba kerül egy SMS az eTel Magyarország Private Talk kártyájával. A rendkívül kedvező árú üzenetküldési lehetőséggel az eTel nemrég bevezetett, a magyar piac egyik legolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét kínáló Private Talk hívókártyájának tulajdonosai élhetnek. A kártya mától Budapest minden postahivatalában, a Lapker hírlapboltjaiban és másutt, az ország több mint 300 pontján vásárolható meg.

A Private Talk kártyával az interneten keresztül egyszerűen, gyorsan, többféle módon is lehet szöveges üzenetet küldeni, valamint a távközléssel kapcsolatos szolgáltatásokat igénybe venni. Az smskartya.hu honlap az ide látogató kártyatulajdonosoknak lehetőséget kínál arra, hogy anonim módon, vagy úgy küldjenek üzenetet, mintha azt saját telefonjukról kezdeményezték volna.

Az egyszerű küldésnél csak a behívókártya PIN kódját és sorozatszámát kell a megfelelő sorokba begépelni, és máris lehet írni és elküldeni az üzenetet. Ebben az esetben a címzetthez az "smskártya" karakterüzenettel érkezik meg a küldemény.

Ha az üzenet feladója saját hívószámával szeretné elküldeni üzenetét, a honlap -- a visszaélések elkerülése érdekében -- regisztrációt kér, azaz rögzíti a küldő hívószámát, hat karakterből álló saját jelszavát, valamint természetesen a kártya PIN-kódját és sorozatszámát. A regisztrált felhasználóknak a bejelentkezést követően már csak Private Talk kártyájuk PIN-kódját kell megadni, és a regisztráció után a kártya kényelmi szolgáltatásai is elérhetők. A kártya lehetővé teszi ugyanis saját telefonkönyv generálását vagy több kártya egyidejű felvételét az üzenetközpont adatbázisába.

A Private Talk kártya használatával továbbra is igénybe lehet venni a magyar piac egyik legolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét. Az eTel hívókártyájával olcsóbb a tengerentúli beszélgetés, mint itthon a mobil hívás. Percdíjai közelítenek ahhoz a díjszabáshoz, amely a távközlés tényleges felszabadítása után léphetne életbe.

A Private Talk a telefonkártyák legújabb generációját képviseli. Segítségével bármilyen telefonról elérhetőek az alacsony percdíjak. A 2000, és 5000 forint értékben forgalomba került kártyával a világ bármely pontjára lehet telefonálni az általában elérhető telefonköltségek töredékéért. A kártya tulajdonosa ingyenesen használhatja a 06-80-988-988 behívó-számot, és élhet a másodperc alapú számlázás, valamint a telepítési és havidíj nélküli díjszabás előnyeivel.

Aki a Private Talk kártyát internetes SMS-ezésre használja, számíthat arra, hogy az eTel hamarosan kiterjeszti a szöveges üzenetküldés lehetőségét külföldi mobilhálózatokra is.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!