Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. október 6. 12:52

777SMS-ügy: a Westel válasza a webes SMS küldés megszüntetése ellen tiltakozóknak

Mint korábban beszámoltunk róla , tiltakozó ívet írhattak alá azok, akik a Westel webes SMS küldő szolgáltatásának megszüntetésével nem értettek egyet. A mai napig több mint 14 000 bejegyzést megért ív szerkesztői korábban nyílt levében fordultak a Westelhez, kérve, hogy a szolgáltató gondolja át még egyszer az ingyenes SMS küldő webes elérhetőségének megszüntetését.

HIRDETÉS

[HWSW] Mint korábban beszámoltunk róla, tiltakozó ívet írhattak alá azok, akik a Westel webes SMS küldő szolgáltatásának megszüntetésével nem értettek egyet. A mai napig több mint 14 000 bejegyzést megért ív szerkesztői korábban nyílt levében fordultak a Westelhez, kérve, hogy a szolgáltató gondolja át még egyszer az ingyenes SMS küldő webes elérhetőségének megszüntetését.

A Westel a napokban megküldött és az aláírást is gyűjtő weboldalon olvasható válaszlevele szerint a 777SMS indulásakor a WAP még kevésbé volt része a mindennapi mobilhasználatnak, mára azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Korábbi közleményében a szolgáltató utalt rá: a forgalomban lévő készülékek 80 százaléka WAP használatára is alkalmas. A Westel abban bízik -- derül ki a levélből -- hogy az ingyenes SMS küldés áthelyezése a WAP-os oldalakra, fontos eleme lesz a technológia népszerűségét növelő folyamatnak.

A levélben a szolgáltató leszögezi: bár a felhasználói észrevételekkel és érvekkel sok tekintetben egyetértenek, az ingyenes SMS küldés "waposítására" több hónapos mérlegelés után került sor, s a Westel azt a döntését nem kívánja felülvizsgálni. A Westel bízik abban, hogy a WAP felület -- például az 160 karakteres üzenetküldési lehetőség révén -- legalább olyan népszerű lesz, mint webes elődje volt.

Győri Attila, az aláírásgyűjtő oldalnak helyt adó G-Portál üzemeltetője lapunknak elmondta: egyelőre egyeztetnek Jancsó Péterrel, a tiltakozó kezdeményezés elindítójával, hogy miként reagáljanak a Westel levelére. Annyi bizonyos -- tette hozzá Győri -- hogy egy sor kérdésre érdemi választ szeretnének kapni, és konstruktív javaslataikat is szívesen eljuttatnák a szolgáltatóhoz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 17:33

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.