Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Idén is megrendezésre kerül a DECUS konferencia

Bodnár Ádám, 2003. október 01. 14:27
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A HP Magyarország bejelentette, hogy folytatva a hagyományokat, az idén is megrendezi a DECUS magyarországi szervezetével közös szervezésben a DECUS konferenciát . A DECUS a Digital rendszerek felhasználóiból alakult, majd compaqos és immáron HP-s ügyfeleket is felölelő szakmai szervezet, mely Magyarországon közel 30 éve működik. A 2003. október 14-15-én Sarlóspusztán megrendezésre kerülő, immár HP-DECUS Szakmai Napok 2003 néven futó rendezvénysorozat számos izgalmas, sőt, napjaink informatikai vezetői számára létfontosságú előadást, kerekasztal-beszélgetést kínál.

hirdetés
A HP Magyarország bejelentette, hogy folytatva a hagyományokat, az idén is megrendezi a DECUS magyarországi szervezetével közös szervezésben a DECUS konferenciát. A DECUS a Digital rendszerek felhasználóiból alakult, majd compaqos és immáron HP-s ügyfeleket is felölelő szakmai szervezet, mely Magyarországon közel 30 éve működik. A 2003. október 14-15-én Sarlóspusztán megrendezésre kerülő, immár HP-DECUS Szakmai Napok 2003 néven futó rendezvénysorozat számos izgalmas, sőt, napjaink informatikai vezetői számára létfontosságú előadást, kerekasztal-beszélgetést kínál.

A szakkonferencia első napi előadásai elsősorban napjaink egyik legfontosabb informatikai kérdéskörével, az informatikai biztonság problémáival és azok megoldásaival foglalkoznak majd. Az utóbbi hónapok globális informatikai biztonságot veszélyeztető eseményeiről szóló gondolatébresztő előadásután a résztvevők megismerkedhetnek a HP-UX, az OpenVMS, illetve a különböző Microsoft operációs rendszerek biztonsági rendszereivel, azok sajátosságaival, valamint választ kapnak arra is, hogy érdemes-e internetes tartalomszűréssel foglalkozni.

A rendezvény második napján a programtervezet szerint a HP szakemberei a vállalat nagyvállalatoknak szánt újdonságait mutatják be, a legújabb nyomtatóktól kezdve, az OpenView felügyeleti szoftvercsaládon és a HP Szolgáltatások divízió legújabb informatikai és üzemeltetési szolgáltatásain át, az Adaptive Enterprise stratégiáig, illetve a megvalósításához szükséges megoldásokig. A második nap programjának egyik fontos momentuma Beck György, a HP Magyarország vezérigazgatójának beszámolója a vállalat első évéről és hosszú távú stratégiájáról.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.