Szerző: bassline

2000. május 19. 00:51

A Team Fortress 2 új engine-nel ?

A Cold Ice Network értesülése szerint a Valve Software csakugyan szemétlapátra tette a Quake engine-t a TF2 készítésekor. Íme egy kis részlet Gebe Newell-el készített interjúból:

K: A grafikus skálázódás (részletesebb a közelben, elmosottabb a távolban az egyenletesség érdekében) egy alapos nagyjavításon átesett Quake2 engine-nel valósul meg, vagy egy saját új megjelenítő rendszer segítségével, vagy netán más játék engine-jére épűl?
V: A Team Fortress 2-öt új engine-nel szállítjuk.

Ez rövid és tömör válasz volt. Sajnos bővebb információt eddig nem találtam, de minden esetre meglepő, hogy eddig mindenhol Half Life engine-t emlegettek. Mindenesetre, az nincs benne a válaszban, hogy "gyökeresen új", tehát azért világrengető változások nem várhatóak valószínűleg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról