Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. szeptember 26. 15:32

Honlapok fogyatékkal élőknek

Információs és közéleti magazin indult látáskárosultaknak. Az informatikai és Hírközlési Minisztérium pályázatán elnyert támogatás segítségével megvalósult honlap szeptemberben kezdte meg működését.

[HWSW] Információs és közéleti magazin indult látáskárosultaknak. Az informatikai és Hírközlési Minisztérium pályázatán elnyert támogatás segítségével megvalósult honlap szeptemberben kezdte meg működését.

A www.vakinfo.hu címen elérhető honlapot működtető Látó-Tér Alapítvány küldetése szerint olyan közösségi teret kívánnak teremteni, ahol a látás - vagy annak hiánya - nem ügydöntő. A honlapon a hírek és publicisztikák mellett fórum, linkgyűtemény, de még kártyajáték is segíti a látáskárosultak tájékozódását vagy szórakoztatását.

Elkészült a Motiváció Alapítvány FFRISS ifjúsági szolgálatának internetes adattára. A honlap többek között az integrált oktatási, kulturális, turisztikai, szabadidős lehetőségekről nyújt információt a mozgás-, látás-, hallássérült, illetve értelmi sérült fiatalok számára.

Mindezt honlapajánló, a látássérültek számára irodalomfigyelő szolgáltatás, Budapest-térkép kerekesszékeseknek, valamint a sérült fiataloknak szóló aktuális hírek egészítik ki. A honlap a www.motivacio.hu/ffriss címen érhető el.

a címlapról

Hack the crisis hungary

0

Elrajtolt a Hack the Crisis Hungary!

2020. április 3. 16:37

Közel 750 résztvevő és 80 mentor gyártja majd a hétvégén megoldásait a krízishelyzetre.