Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 25. 13:35

Letölthető a Sony Ericsson P800 mobiltelefonokhoz az Opera webböngésző új változata

Az Opera Software elérhetővé tette a Symbian operációs rendszerre fejlesztett, Sony Ericsson P800 kommunikátorokhoz készített Opera 6.2 webböngészőt, melyet ingyenesen lehet letölteni az Opera weboldaláról . Az új, mobil böngésző számtalan hibajavítást és frissítést tartalmaz az előző verzióhoz képest.

Az Opera Software elérhetővé tette a Symbian operációs rendszerre fejlesztett, Sony Ericsson P800 kommunikátorokhoz készített Opera 6.2 webböngészőt, melyet ingyenesen lehet letölteni az Opera weboldaláról. Az új, mobil böngésző számtalan hibajavítást és frissítést tartalmaz az előző verzióhoz képest.

A legfontosabb frissítések közé tartozik a SSR (Small Screen Rendering) technológia további finomítása, az asztali operációs rendszereken már régóta elérhető nagyítás és teljes képernyős üzemmód implementálása, valamint a képek mentésének lehetősége.

A Small Screen Rendering technológia lényegében egy függőleges oszlopba rendezi a weboldal tartalmát, ezért a kis kijelzőn csak függőleges irányban kell a megjelenő szöveget görgetni.

A hibajavítások listája és az új funkciók leírása az Opera weboldalán keresztül érhető el.

a címlapról

last minute bug

28

Döcögősen rajtol a Firefox 78

2020. július 3. 10:05

A Mozillának az utolsó utáni pillanatban kiszúrt bugok miatt kellett félbeszakítania a frissítés kiadását.