:

Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 25. 13:35

Letölthető a Sony Ericsson P800 mobiltelefonokhoz az Opera webböngésző új változata

Az Opera Software elérhetővé tette a Symbian operációs rendszerre fejlesztett, Sony Ericsson P800 kommunikátorokhoz készített Opera 6.2 webböngészőt, melyet ingyenesen lehet letölteni az Opera weboldaláról . Az új, mobil böngésző számtalan hibajavítást és frissítést tartalmaz az előző verzióhoz képest.

Az Opera Software elérhetővé tette a Symbian operációs rendszerre fejlesztett, Sony Ericsson P800 kommunikátorokhoz készített Opera 6.2 webböngészőt, melyet ingyenesen lehet letölteni az Opera weboldaláról. Az új, mobil böngésző számtalan hibajavítást és frissítést tartalmaz az előző verzióhoz képest.

A legfontosabb frissítések közé tartozik a SSR (Small Screen Rendering) technológia további finomítása, az asztali operációs rendszereken már régóta elérhető nagyítás és teljes képernyős üzemmód implementálása, valamint a képek mentésének lehetősége.

A Small Screen Rendering technológia lényegében egy függőleges oszlopba rendezi a weboldal tartalmát, ezért a kis kijelzőn csak függőleges irányban kell a megjelenő szöveget görgetni.

A hibajavítások listája és az új funkciók leírása az Opera weboldalán keresztül érhető el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 08:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.