Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 25. 13:35

Letölthető a Sony Ericsson P800 mobiltelefonokhoz az Opera webböngésző új változata

Az Opera Software elérhetővé tette a Symbian operációs rendszerre fejlesztett, Sony Ericsson P800 kommunikátorokhoz készített Opera 6.2 webböngészőt, melyet ingyenesen lehet letölteni az Opera weboldaláról . Az új, mobil böngésző számtalan hibajavítást és frissítést tartalmaz az előző verzióhoz képest.

HIRDETÉS

Az Opera Software elérhetővé tette a Symbian operációs rendszerre fejlesztett, Sony Ericsson P800 kommunikátorokhoz készített Opera 6.2 webböngészőt, melyet ingyenesen lehet letölteni az Opera weboldaláról. Az új, mobil böngésző számtalan hibajavítást és frissítést tartalmaz az előző verzióhoz képest.

A legfontosabb frissítések közé tartozik a SSR (Small Screen Rendering) technológia további finomítása, az asztali operációs rendszereken már régóta elérhető nagyítás és teljes képernyős üzemmód implementálása, valamint a képek mentésének lehetősége.

A Small Screen Rendering technológia lényegében egy függőleges oszlopba rendezi a weboldal tartalmát, ezért a kis kijelzőn csak függőleges irányban kell a megjelenő szöveget görgetni.

A hibajavítások listája és az új funkciók leírása az Opera weboldalán keresztül érhető el.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 05:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.