Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 23. 20:14:02

Ezekben a percekben ért véget az AMD Athlon 64 processzorok hivatalos bemutatója

Ezekben a percekben ért véget az AMD Athlon 64 processzorokat bejelentő San Francisco-i prezentációja, melyet helyi idő szerint 10 órától (hazánkban 19 órától) tekinthettek meg élőben az érdeklődők a visualwebcaster.com weboldalon keresztül. A Windows Media 9 és RealMedia formátumokban sugárzott anyag mellett a prezentáció részeként bemutatott slide-ok is megjelentek.

[HWSW] Ezekben a percekben ért véget az AMD Athlon 64 processzorokat bejelentő San Francisco-i prezentációja, melyet helyi idő szerint 10 órától (hazánkban 19 órától) tekinthettek meg élőben az érdeklődők a visualwebcaster.com weboldalon keresztül. A Windows Media 9 és RealMedia formátumokban sugárzott anyag mellett a prezentáció részeként bemutatott slide-ok is megjelentek.

Az Athlon 64 processzorról a holnapi nap folyamán részletesen is beszámolunk majd, s ebben nagy szerepet vállal Barna József kollégánk, aki a Computex 2003 kiállítás helyszínéről, Tajpejből, Tajvanról informálja lapunk olvasóit a legfrissebb eseményekről. Az információkra éhes fanatikusok addig a következő weboldalak tesztjei és bemutatói közül válogathatnak:

A fenti linkekért köszönet illeti fórumozóinkat. Az új processzorokról szóló információs anyagok a bemutatóval egyidőben felkerültek az AMD hivatalos weboldalára is.

a címlapról