Szerző: Bodnár Ádám

2003. szeptember 23. 11:18

Idén is megrendezésre kerül a Nokia Játék

A Nokia a spanyolországi Sevillában, az ötödik alkalommal megrendezett Nokia Totally Board eseményen mutatta be az idei Nokia Játék mobil internetes elemeit. A Nokia Játék 2003 a Nokia által életre hívott interaktív kaland, amelyet világszerte 35 országban 10 nyelven játszanak majd.

A Nokia a spanyolországi Sevillában, az ötödik alkalommal megrendezett Nokia Totally Board eseményen mutatta be az idei Nokia Játék mobil internetes elemeit. A Nokia Játék 2003 a Nokia által életre hívott interaktív kaland, amelyet világszerte 35 országban 10 nyelven játszanak majd.

"Az ötödik Nokia Játékkal igazán egyedülálló és mobil internetes élményt szerzünk a világszerte bekapcsolódó játékosok számára. Tavaly az egymillió regisztrált játékossal új részvételi rekordot értünk el, idén pedig arra számítunk, hogy az innovatív újításaink még több embert ösztönöznek majd a játékra" -- mondta Pekka Rantala, a Nokia Mobile Phones Marketing szolgáltatások részlegének alelnöke. "A sport, zene, és mobilitás fantasztikus keverékét nyújtó Totally Board esemény tökéletes helyszínül szolgál a Nokia Játék 2003 izgalmas új funkcióinak bemutatására."

Az idén két részből álló Nokia Játék teljesen újfajta játékélményt kínál. A Nokia Játék 2003 első része a www.NokiaGame.com internetes oldalon ingyenesen letölthető, illetve a Nokia N-Gage játékgép európai és afrikai eladási csomagjában 2003. október 7-től korlátozott ideig elhelyezett kártyán található Snowboard mobil internetes játékból áll.

A terminálon található Nokia Játék három részből épül fel: a Flo Boarding játékból, a más játékosokkal folytatott csevegésből, illetve az idei történet virtuális hősnőjével, a Flo istennővel való találkozásból és együttműködésből. A játékosok a játék mobil internetes elemeit legmagasabb pontszámaik feltöltésére, szellemek letöltésére és a Bluetooth vezeték nélküli technológián vagy a mobil hálózaton keresztül más játékosokkal való versenyezésre is használhatják. A mobil internetes játék csak a Nokia N-Gage játékgéppel és a Nokia 3650 telefonnal játszható.

A második szakasz november 19-től 10 napon át tart majd, amelynek során az interneten át, SMS-ben, e-mailen, csevegésen és interaktív hangos válasz (IVR) révén folyik az információk megosztása, illetve a kulcsok és utasítások közlése. A játékban való részvételhez Internet-hozzáférésre, e-mail címre és rövid szöveges üzenetek fogadására képes mobiltelefonra van szükség. A játék végén az első 5-50 játékos minden országban Nokia N-Gage játékgépet nyer.

A Nokia Játék 2003-ban való részvétel ingyenes és korhatárhoz nem kötött, azonban kiskorúak esetében a gondviselő engedélye szükséges. A regisztráció 2003. szeptember 12-én indult.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról